Αρχικη ΦΗΜΕΣ Galaxy A5 2018 : Οι πρώτες φωτογραφίες του

Galaxy A5 2018 : Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Νωρίτερα από ότι μας έχει συνηθίσει η Samsung, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις “διαρροές”, ξεκίνησαν να εμφανίζονται οι πρώτες εμπορικές φωτογραφίες από το επερχόμενο Galaxy A5 2018.

Η νεότερη έκδοση της δημοφιλούς σειράς, φαίνεται ότι θα ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία των ακριβότερων Galaxy S8 και Note 8 της εταιρείας.

Έτσι το Galaxy A5 2018 θα έχει Infinity Display ή τουλάχιστον μια οθόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας στην μπροστινή όψη. Η ανάλυση της καθώς και λεπτομέρειες για την απόδοση της δεν είναι ακόμα γνωστά. Αυτό που φαίνεται πάντως δεδομένο είναι ότι πλέον και το A5 2018 θα έχει κυρτή οθόνη.

Τέλος, στο πίσω μέρος επιβεβαιώνεται η ύπαρξη μιας μόνο κάμερας, με απόδοση σίγουρα καλύτερη από αυτή της όχι ικανοποιητικής κάμερας του Α5 2017. Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται ακριβώς απο κάτω, που χωρίς να είναι απαραίτητα πιο βολικό είναι σίγουρα λιγότερο περίεργο από ότι δίπλα στην κάμερα όπως στο Galaxy S8.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι διαρροές αυτού του είδους ξεκινούν λίγο καιρό πριν ένα κινητό παρουσιαστεί επίσημα. Με δεδομένο το ότι έτσι και αλλιώς η σειρά Galaxy A ανανεώνεται στην αρχή κάθε νέας χρονιάς, είναι “περίεργα” νωρίς για τέτοιες διαρροές της επόμενης έκδοσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights