Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Pixel 2 και Pixels 2 XL και επίσημα

Google Pixel 2 και Pixels 2 XL και επίσημα

απο Kostas Gliatiotis

Πριν από λίγη ώρα, η Google παρουσίασε και επίσημα τα δύο νεότερα κινητά της, το Pixel 2 και την έκδοση με την μεγαλύτερη οθόνη, το Pixel 2 XL.

Οι διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών είναι σημαντικές, και ξεκινούν από τον σχεδιασμό και την οθόνη στην μπροστινή όψη τους. Το Pixel 2 XL έρχεται με OLED οθόνη της LG με αναλογία 18:9 όπως και τα V30 και G6 της εταιρείας. Η ανάλυση της είναι 2880 x 1440 pixels και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής επιφάνειας της συσκευής.

Στο πίσω μέρος του Pixel 2 XL υπάρχει και πάλι μια μόνο κάμερα, με την Google να μην ακολουθεί την τάση της εποχής. Παρόλα αυτά, υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις, με πρώτη την προσθήκη του Optical Image Stabilization. Μια νέα τεχνολογία της Google με την ονομασία Pixel Visual Core (για την οποία θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες…) αντικαθιστά το πολύ καλό σε απόδοση HDR+ της εταιρείας. Η ανάλυσ πάντως παραμένει σταθερη στα 12 Mpixels.

Στο εσωτερικό βρίσκεται αναμενόμενα ο καλύτερος διαθέσιμος Snapdragon 835 της Qualcomm, με 4 GB RAM για μια ακόμα φορά. Προφανώς η Google θεωρεί ότι είναι αρκετά για την σωστή λειτουργία ενός Smartphone, και τα 6 GB ή και περισσότερο είναι περισσότερο “Εμπορικό τρικ”. Τέλος, το Pixel 2 XL είναι πλέον πλήρως ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, με πιστοποίηση IP67. Στον τομέα του ήχου, το Pixel 2 XL διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία, ένα πάνω και ένα κάτω από την οθόνη του,που δικαιολογούν το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος του πλαισίου γύρω από την εντυπωσιακή του οθόνη.

Το μικρότερο Pixel 2 τώρα, δεν μοιράζεται την εντυπωσιακή οθόνη του μεγαλύτερου αδερφού του, και περιορίζεται σε μια πιο συμβατική οθόνη 5 ιντσών, που παραμένει όμως τεχνολογίας AMOLED, με την ανάλυση να διατηρείται σε 1080p και με την συνηθισμένη 16:9 αναλογία.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται και πάλι ο Snapdragon 835, με 4 GB μνήμης RAM, και η κάμερα στο πίσω μέρος είναι η ίδια με αυτή του Pixel 2 XL. Η ουσιαστική διαφορά είναι το ελάχιστα μικρότερο μέγεθος και η αρκετά διαφορετική σε ανάλυση και τεχνολογία οθόνη.

Και οι δύο συσκευές θα έρθουν στην αγορά με το νεότερο Android 8.0 Oreo της Google, ενώ και πάλι, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο Google Photos. Για μια ακόμα φορά πάντως είναι άγνωστο το αν και υπό ποιες συνθήκες θα έρθουν και στη χώρα μας οι δύο συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights