Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft : Σταματά την ανάπτυξη των Windows Phone

Microsoft : Σταματά την ανάπτυξη των Windows Phone

απο Kostas Gliatiotis

Αν και η Microsft έχει περισσοτερο από ένα χρόνο τώρα να παρουσιάσει κάποιο νέο Smartphone με Windows Phone 10, η εταιρεία δεν έχει ακόμα επίσημα παραδεχθεί ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιάσει για Smartphones.

Σύμφωνα με τον Joe Belfiore όμως, τον αντιπρόεδρο της Microsoft στο Group των λειτουργικών συστημάτων, η ανάπτυξη και η εξέλιξη των Windows Phone δεν είναι κάτι στο οποίο εστιάζει πλέον η εταιρεία. Ο ίδιος έσπευσε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι θα συνεχιστεί η υποστήριξη των νεότερων Windows Phone 10 σε ενημερώσεις ασφαλείας, και διορθώσεις σφαλμάτων, πιθανότατα όμως δεν θα υπάρχει νεότερη έκδοση στο μέλλον.

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα όμως για τους κατόχους συσκευών με το λειτουργικό της Microsoft είναι η υποστηριξη που θα έχουν από τους δημιουργούς τρίτων εφαρμογών, από τη στιγμή που αυτοί θα γνωρίζουν ότι επενδύουν χρονο και χρήματα σε ένα λειτουργικό χωρίς μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights