Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Google : Ενσωματώνει το Duo στην εφαρμογη κλήσεων

Google : Ενσωματώνει το Duo στην εφαρμογη κλήσεων

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, η Google φαίνεται πως αναζητά έναν “επιτυχημένο” τρόπο να προωθήσει μια δική της υπηρεσία / εφαρμογή.

Το Google Duo αποτελεί εδώ και μερικούς μήνες την εφαρμογή για πραγματοποίηση video κλήσεων μεταξύ Android Smartphones που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή. Στα θετικά του περιλαμβάνει την αρκετά καλή ποιότητα εικόνας, ενώ είναι δεδομένο ότι λειτουργεί σωστά ακόμα και σε όχι ίδιαίτερα γρήγορα δίκτυα wi-fi και κινητής τηλεφωνίας.

Όμως η εγκατάσταση της εφαρμογής πρέπει να γίνει απο τον χρήστη, και η αλήθεια ειναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή σε αγορές εκτός της Ινδίας όπου και ξεκίνησε αρχικά η λειτουργία του Google Duo. Σε κάποιες συσκευές είναι πλέον προ-εγκατεστημένο μαζί με άλλες εφαρμογές της Google, όμως η εταιρεία φαίνεται ότι βρήκε την “καλύτερη” λύση, με το να ενσωματώσει το Duo στην εφαρμογή κλήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Dialler του Stock Android στα Pixel αλλά και σε συσκευές τρίτων, θα προσφέρει πλέον ένα ξεχωριστό εικονίδιο για την πραγματοποίηση video κλήσεων μέσω του Duo. Μοναδική προύπόθεση είναι το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείται να μην προσφέρει δυνατότητα Video κλήσεων, αφού σε αυτή την περίπτωση η κλήση θα δρομολογείται μέσω αυτού και όχι της Google, προφανώς για να μην ενοχλήσει η εταιρεία τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τα έσοδα από τις δικές τους υπηρεσίες.

Σταδιακά, η ενσωμάτωση θα περιλαμβάνει και το Android Messages, την εφαρμογή μηνυμάτων του Stock Android, εκτός από τον Dialler.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights