Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei : Παρουσίασε το Honor 7X

Huawei : Παρουσίασε το Honor 7X

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei δείχνει να στηρίζει το ξεχωριστό Brand Honor που έχει δημιουργήσει η ίδια για πολλές Ευρωπαϊκές και μη αγορές. Η νεότερη συσκευή είναι το Honor 7x που ταυτόχρονα είναι και το πρώτο κινητό της huawei με οθόνη 18:9.

Πιο συγκεκριμένα, το Honor 7x έρχεται με οθόνη 5,93 ιντσών, που χάρη στη διαφορετική αναλογία 18:9 και το περιορισμένο πλαίσιο γύρω από αυτή μπορεί να “χωρέσει” σε ένα σχετικά μικρών διαστάσεων σύνολο. Η ανάλυση της είναι 2160 x 1080 pixels, όσο δηλαδή περισσότερο από το 1080p χρειάζεται για να καλύφθεί το μεγαλύτερο “ύψος” της οθόνης.

Στο εσωτερικό θα βρίσκεται ο Kirin 659 της ίδιας της Huawei, που αποτελεί μια ελάχιστα βελτιωμένη έκδοση του Kirin 658 όπως άλλωστε δηλώνει και η ονομασία του. Σε όλες τις εκδόσεις η μνήμη RAM φαίνεται ότι θα είναι στα 4 GB, με τον αποθηκευτικό χώρο να είναι 32, 64 ή και 128 GB.

Η κάμερα στο πίσω μέρος είναι … διπλή και θα έχει ανάλυση 16 Mpixels για την βασική, και μόλις 2 Mpixels για την δεύτερη.. Από ότι φαίνεται, θα είναι μια σχετικά “συνηθισμένη” κάμερα χωρίς Optical Image Stabilization ενώ η δεύτερη των 2 Mpixels πιθανότατα θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την δημιουργία των οπτικών εφέ βάθους πεδίου.

Τέλος, η μπαταρία έχει μάλλον λογική χωρητικότητα 3,340 mAh αλλά δυστυχώς το Honor 7X θα φορτίζει μέσω ενός κλασικού microUSB και όχι του νεότερου Type-C. To λειτουργικό σύστημα θα είναι τουλάχιστον αρχικά το Android 7.0 Nougat με το EMUI της Huawei στην έκδοση 5.1

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights