Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Κωτσόβολος : Μοναδικές εκπλήξεις από τη Microsoft

Κωτσόβολος : Μοναδικές εκπλήξεις από τη Microsoft

απο Kostas Gliatiotis

Μια μοναδική έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες του καταστήματος Κωτσόβολος στο The Mall Athens το προσεχές Σάββατο, 14 Οκτωβρίου! Για ένα δίωρο, από τις 12.00 έως τις 14.00, ο αγαπημένος tech guru, Δημήτρης Καρέτσος, και έμπειροι σκιτσογράφοι θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, που με τη βοήθεια των Windows 10 premium laptops, θα μπορούν να σχεδιάσουν το δικό τους 3D Paint σκίτσο και θα παροτρύνουν το κοινό να συμμετάσχει.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα χαρακτηριστικά των νέων windows 10 premium laptops και να ενημερωθούν για τις απεριόριστες δυνατότητές τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν, κατόπιν κλήρωσης, ένα Laptop Windows 10!

Ελάτε στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens, στις 14/10 στις 12.00, δοκιμάστε τις δυνατότητές σας στο 3D paint και αποκτήστε το laptop Lenovo Ideapad 320 με Windows 10. Μην το χάσετε!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights