Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ: Nέα εκπαιδευτικά προγράμματα και online booking

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ: Nέα εκπαιδευτικά προγράμματα και online booking

απο John Leondaris

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του ομίλου ΟΤΕ για τη σεζόν 2017 – 2018 ξεκίνησαν, ενώ φέτος εγκαινιάζεται και η πλατφόρμα ηλεκτρονικής κράτησης μέσω της ιστοσελίδας του Μουσείου. Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών γίνεται το πρώτο μουσείο στην Ελλάδα που προσφέρει τη δυνατότητα online κράτησης για όλα τα σχολικά και οικογενειακά προγράμματα.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρονται δωρεάν και σχεδιάζονται με την υποστήριξη μουσειοπαιδαγωγού και εξειδικευμένου προσωπικού. Απευθύνονται σε παιδιά 4-6 και 7-16 ετών, με θεματικές που εστιάζουν στις νέες τεχνολογίες, όπως το Virtual & Augmented Reality, το  Sandbox, κ.α. με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.

Κάθε χρόνο, περισσότερα από 4.500 άτομα παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights