Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ WhatsApp : Με δυνατότητα live location sharing

WhatsApp : Με δυνατότητα live location sharing

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί στην χώρα μας (δυστυχώς) την θέση της πιο δημοφιλούς εφαρμογής Instant Messaging να την κατέχει το Viber, σε παγκόσμιο επίπεδο, το σαφώς ανώτερο συνολικά WhatsApp αποτελεί την δημοφιλέστερη εφαρμογή του είδους.

Παρότι ανήκει στο facebook, πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται για αυτό και για τον Facebook messenger, καθυστερούν αισθητά να κάνουν την εμφάνιση τους και στο WhatsApp. Το νεότερο από αυτά όμως, έστω και με καθυστέρηση, είναι η δυνατότητα συνεχούς Location Sharing σε πραγματικό χρόνο.

Για τους χρήστες που το επιθυμούν, υπάρχει πλέον η επιλογή να μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο η τοποθεσία τους, πάντα μεταξύ αυτών και του συνομιλητή που επιθυμούν. Έτσι δεν βλέπουν όλοι οι φίλοι του κάθε χρήστη την τοποθεσία του, αφού πρέπει σε κάθε μια συνομιλία ο ένας από τους δύο χρήστες να επιλέξει την έναρξη μετάδοσης της τοποθεσίας του. Η δυνατότητα υποστηρίζεται και σε ομαδικές συνομιλίες, ενώ προφανώς κάθε ένας από τους χρήστες μπορεί να τερματίσει την μετάδοση της τοποθεσίας του όποια στιγμή το επιθυμεί.

Το κακό είναι ότι η διάθεση της νέας υπηρεσίας θα ξεκινήσει τις “επόμενες” εβδομάδες σύμφωνα με το WhatsApp και μάλιστα σταδιακά ανά τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights