Ανακοινώθηκε το Nokia 7

Ανακοινώθηκε το Nokia 7

Η HMD συνεχίζει να “εμπλουτίζει” την γκάμα των διαθέσιμων συσκευών της, και η νεότερη προσθήκη σε αυτά είναι το Nokia 7. Όπως δηλώνει η ονομασία του, πρόκειται για ένα Smartphone οριακά καλύτερο από το ήδη υπάρχον Nokia 6, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όσων ζητούν κάτι περισσότερο.

Αναλυτικότερα, η σημαντικότερη αλλαγή αφορά τον επεξεργαστή στο εσωτερικό, που είναι πλέον ο Snapdragon 630 της Qualcomm, μια σαφώς ισχυρότερη λύση από τον 430 των Nokia 6 και Nokia 5. Oι 8 συνολικά Α-53 στο εσωτερικό του φτάνουν τα 2.2 GHz και συνοδεύονται από 4 ή και 6 GB RAM ανάλογα με την έκδοση του αποθηκευτικού χώρου.

Μια ακόμα αλλαγή είναι η χρήση γυαλιού στο πίσω μέρος αντί της πλήρως μεταλλικής κατασκευής των έως τώρα συσκευών της εταιρείας. Η κάμερα έχει ανάλυση 16 Mpixels στο πίσω μέρος, χωρίς όμως OIS και πάλι, αλλά με ένα έστω φωτεινό f/1.8 διάφραγμα στον φακό της.

Δυστυχώς προς το παρόν το Nokia 7 θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, όπως ήταν αρχικά και το Nokia 6, ενώ πιθανότατα με μικρή καθυστέρηση θα το δούμε στην Ευρώπη και λογικά και τη χώρα μας. Η τιμή του είναι κοντά στα 320 ευρώ στην Κίνα, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει μια μικρή διαφορά δυστυχώς προς τα πάνω όταν έρθει στην Ευρώπη.

Γραψτε ενα σχολιο