Ανακοινώθηκε το Nokia 7

Ανακοινώθηκε το Nokia 7

Η HMD συνεχίζει να “εμπλουτίζει” την γκάμα των διαθέσιμων συσκευών της, και η νεότερη προσθήκη σε αυτά είναι το Nokia 7. Όπως δηλώνει η ονομασία του, πρόκειται για ένα Smartphone οριακά καλύτερο από το ήδη υπάρχον Nokia 6, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όσων ζητούν κάτι περισσότερο.

Αναλυτικότερα, η σημαντικότερη αλλαγή αφορά τον επεξεργαστή στο εσωτερικό, που είναι πλέον ο Snapdragon 630 της Qualcomm, μια σαφώς ισχυρότερη λύση από τον 430 των Nokia 6 και Nokia 5. Oι 8 συνολικά Α-53 στο εσωτερικό του φτάνουν τα 2.2 GHz και συνοδεύονται από 4 ή και 6 GB RAM ανάλογα με την έκδοση του αποθηκευτικού χώρου.

Μια ακόμα αλλαγή είναι η χρήση γυαλιού στο πίσω μέρος αντί της πλήρως μεταλλικής κατασκευής των έως τώρα συσκευών της εταιρείας. Η κάμερα έχει ανάλυση 16 Mpixels στο πίσω μέρος, χωρίς όμως OIS και πάλι, αλλά με ένα έστω φωτεινό f/1.8 διάφραγμα στον φακό της.

Δυστυχώς προς το παρόν το Nokia 7 θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, όπως ήταν αρχικά και το Nokia 6, ενώ πιθανότατα με μικρή καθυστέρηση θα το δούμε στην Ευρώπη και λογικά και τη χώρα μας. Η τιμή του είναι κοντά στα 320 ευρώ στην Κίνα, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει μια μικρή διαφορά δυστυχώς προς τα πάνω όταν έρθει στην Ευρώπη.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.