Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei : 100 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2017

Huawei : 100 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο 2017

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας, η Huawei κατάφερε να αποστείλει ούτε λίγο ούτε πολύ, 100 εκατομμύρια συσκευές στους 9 μήνες που έχουν ήδη περάσει για το 2017.

Σε αυτό το νούμερο, περιλαμβάνονται όλες οι συσκευές που κατασκευάζει η Huawei, μαζί με αυτές που διαθέτει μέσω της Honor. Το πραγματικά ενδιαφέρον όμως, είναι ότι αν αυτό το νούμερο είναι πραγματικό, και τουλάχιστον μέχρι στιγμής, η Huawei βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις Smartphones, ξεπερνώντας την Apple που εδώ και χρόνια κατέχει την δεύτερη θέση.

Πρακτικά, στο επόμενο διάστημα και για το τελευταίο τρίμηνο του 2017, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Apple θα αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της με την κυκλοφορία των iPhone 8 και iPhone X. Μένει να δούμε τι ακριβώς θα έχει γίνει με τις πωλήσεις των δύο εταιρειών μέχρι τέλος του χρόνου, και αν η Huawei θα έχει καταφέρει να διατηρήσει αυτή τη δεύτερη θέση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights