Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung : Χάρισε 200 Note 8 στην Ισπανία.
Note 8

Samsung : Χάρισε 200 Note 8 στην Ισπανία.

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια μάλλον ασυνήθιστη κίνηση, και με μια γερή δόση αυτοκριτικής, η Samsung Ισπανίας, χάρισε 200 Note 8 με έναν διαφορετικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από την Μαδρίτη στην πόλη A Coruña, οι επιβάτες της πτήσης έλαβαν… δώρο, ένα Note 8 ο καθένας. Κάθε συσκευή είχε ένα σημείωμα μαζί της, που ανέφερε… περίπου σε μετάφραση το εξής κείμενο : “Πριν ένα χρόνο σας ζητήσαμε να κλείσετε το κινητο σας, σήμερα σας καλωσορίζουμε στην πτήση”.

Πριν ένα χρόνο, κατά την παρουσίαση του Note 7 τότε, και στο διάστημα μέχρι την οριστική ανάκληση του, είχε απαγορευθεί η χρήση του σε αεροπλάνα τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το σκεπτικό της Samsung Ισπανίας, ήταν προφανώς να χρησιμοποιήσει την αναφορά σε αυτή την απαγόρευση, σαν λόγο να χαρίσει το Note 8 στους επιβάτες της πτήσης. Η μοναδική διαφορά είναι ότι η απαγόρευση αυτή δεν ήρθε ποτέ έντονα στν Ευρώπη, αφού έτσι και αλλιώς το Note 7 δεν … πρόλαβε να κυκλοφορήσει εδώ.

Παρόλα αυτά, η ιδέα της Samsung Ισπανίας δεν είναι σίγουρα κακή, ειδικά για τους 200 επιβάτες που πλέον έχουν δικό τους ένα Note 8 !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights