Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia : Android 8.0 Oreo σε δοκιμαστική έκδοση

Nokia : Android 8.0 Oreo σε δοκιμαστική έκδοση

απο Kostas Gliatiotis

Στην προσπάθεια της να “Ακολουθήσει” τις τάσεις της εποχής και της αγοράς, η HMD/Nokia ξεκίνησε την λειτουργία του Nokia Beta Labs για όσους χρήστες του Nokia 8 επιθυμούν να “πειραματιστούν” με το Smartphone τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο Nokia Beta Labs, οι ιδιοκτήτες του Nokia 8 μπορούν αφού κάνουν μια απλή εγγραφή, να εγκαταστήσουν δοκιμαστικές εκδόσεις του Android 8.0 Oreo στις συσκευές τους. Προφανώς και οι δοκιμαστικές αυτές εκδόσεις έρχονται με “κολλήματα” και κανενός είδους εγγύηση για αξιόπιστη καθημερινή χρήση. Απευθυνονται περισσότερο σε όσους είτε θέλουν απλά να δοκιμάσουν την νεότερη έκδοση του Android, είτε κάνουν Development εφαρμογών και θέλουν να δοκιμάσουν την απόδοση τους σε Android Oreo, και το Nokia 8.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η Nokia σκοπεύει να επεκτείνει το πρόγραμμα και για τις υπόλοιπες συσκευές της, σε κάθε περίπτωση πάντως, η εταιρεία έχει δεσμευθεί ότι θα προσφέρει το Android 8.0 Oreo για όλα τα Smartphone της που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights