Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Blue Planet II: Αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Blue Planet II: Αποκλειστικά στην COSMOTE TV

απο Kostas Gliatiotis

Η συνέχεια της βραβευμένης με 2 Emmy® σειράς ντοκιμαντέρ Blue Planet, Blue Planet II, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29/10 στις 22.00 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα σειρά σε Α’ τηλεοπτική προβολή μέσα από το κανάλι  BBC Earth.

Από την πρώτη προβολή της σειράς Blue Planet, το 2001, η κατανόηση της ζωής που εξελίσσεται κάτω από τα κύματα, έχει αλλάξει εντυπωσιακά. Αυτή η εκπληκτική κινηματογραφική εμπειρία επιστρέφει και πάλι για να μας οδηγήσει σε μια μαγική περιπέτεια βαθιά στους ωκεανούς του πλανήτη μας, ενώ μοιράζεται μαζί μας μοναδικές νέες ανακαλύψεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Το Blue Planet II, με αφηγητή τον Sir David Attenborough, αποτελείται από επτά επεισόδια με σπάνια πλάνα και υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί, από τον μυστικό κόσμο των ωκεανών. Οι τηλεθεατές θα έρθουν  σε επαφή με ασυνήθιστα τοπία και συναρπαστικές ιστορίες από τον υδάτινο κόσμο. Σε διάστημα τεσσάρων ετών, η ομάδα του Blue Planet II πραγματοποίησε 125 αποστολές, σε 39 χώρες, παίρνοντας πλάνα από κάθε ωκεανό, και έχοντας περάσει πάνω από 6.000 ώρες στον βυθό, ώστε να μας φέρει πιο κοντά στις ζωές κάποιων από τα πιο ενδιαφέροντα θαλάσσια πλάσματα.

Το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «One Ocean», μας ταξιδεύει από την έντονη ζέστη των τροπικών στους παγωμένους πόλους του πλανήτη. Η ζωή έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε κάθε σημείο των ωκεανών μας, αλλά υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κόσμοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει τις δικές του, μοναδικές προκλήσεις.

Το Blue Planet II επιστρατεύει καινοτομίες της θαλάσσιας βιολογίας και τεχνολογίες αιχμής προκειμένου να εξερευνήσει νέους κόσμους και να αποκαλύψει απόκοσμους τόπους και συμπεριφορές εκπληκτικών, σπάνιων ζώων. Οι συναρπαστικές ιστορίες για τους θαλάσσιους οικοτόπους και τους κατοίκους τους, φέρνουν μια νέα οπτική σε αυτόν τον σχετικά άγνωστο κόσμο.

Το Blue Planet II θα προβάλλεται στην COSMOTE TV από το BBC Earth κάθε Κυριακή βράδυ στις 22.00 και θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες COSMOTE TV GO[1] και COSMOTE REPLAY TV.

[1] Αφορά τους συνδρομητές της βασικής υπηρεσίας COSMOTE TV.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights