Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Meizu M5s Review : Ενδιαφέρον με παραχωρήσεις

Meizu M5s Review : Ενδιαφέρον με παραχωρήσεις

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η (μη αφαιρούμενη) μπαταρία του Meizu M5s διαθέτει χωρητικότητα 3.000 mAh η οποία θεωρητικά θα έπρεπε να είναι αρκετή ώστε η συσκευή να προσφέρει άνω του μέσου όρου αυτονομία με δεδομένο το ότι το hardware δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Ωστόσο, με «απαιτητική» χρήση (ας μας επιτραπεί ο όρος), δηλαδή εφαρμογές που απαιτούν χρήση δεδομένων, φωτογραφίες, κλήσεις, SMS κτλ, το Meizu M5s θα καταφέρει απλά να βγάλει την μέρα προτού χρειαστεί να το επαναφορτίσετε. Εάν πάλι είσαστε χρήστης που γενικά αφήνει την συσκευή του στην… ησυχία της, οι παραπάνω χρόνοι προφανώς θα είναι προς το καλύτερο. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα θέλαμε το Meizu M5s να μας… εκπλήξει ευχάριστα όπως έγινε και με την κάμερα.

Τέλος, ως είθισται, στις Ρυθμίσεις θα βρούμε ορισμένες επιλογές σχετικά με την βελτιστοποίηση της απόδοσης της μπαταρίας. (Σ.Σ.: δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το… «Υψωμένο στη δύναμη» που εμφανίζεται σε ένα σημείο και εμπίπτει σε όσα αναφέραμε περί των μεταφράσεων στο κομμάτι του UI)

Συμπέρασμα

Το Meizu M5s είναι μια συσκευή η  οποία έχει ως βασικά πλεονεκτήματά της πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αξιοπρεπή οθόνη και ικανοποιητική κάμερα. Το mTouch είναι μια ενδιαφέρουσα οπτική πάνω στον χειρισμό του Android και υπό συνθήκες κάποιους χρήστες μπορεί να τους «βολέψει» ιδιαίτερα, μόλις το συνηθίσουν. Παράλληλα, το hardware κινείται στα πλαίσια που περιμένει κανείς από ένα smartphone των 170 ευρώ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για Dual-SIM υλοποίηση.

Τα ουσιαστικά «μείον» του Meizu M5s, κατά τη γνώμη μας, είναι το Περιβάλλον Χρήστη το οποίο σε αρκετά σημεία δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει προσεχθεί αρκετά και η απόδοση της μπαταρίας, την οποία θα θέλαμε καλύτερη. Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον την πορεία της Meizu στην χώρα μας, καθώς είναι δεδομένο ότι όντας κινέζικη εταιρεία πιθανότατα μπορεί με τις κατάλληλες συνθήκες να αποτελέσει έναν ακόμα ανταγωνιστικό πόλο έλξης για το αγοραστικό κοινό. Άλλωστε… αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

anastasios-δεν θελω διαφημεισης στο e-mail μου 21/03/2018 - 16:19

καλο μου ακουγετε αλλα και ενα βιντεο θα ηταν ακομα καλυτερα λεω εγω τωρα.Παντος Ευχαριστουμε!!!
ΥΓ. παρακαλω δεν θελω ποστ στο email

Reply
Kostas Gliatiotis 21/03/2018 - 20:21

Καλησπέρα !

Δεν έχουμε κανένα λόγο και κίνητρο να στείλουμε οτιδήποτε στο email σου, εκτός αν έχεις μόνος σου εγγραφεί στην αυτόματη ενημέρωση για νέες απαντήσεις, όπου και θα σου έρθει απλά ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για αυτή μας εδώ την απάντηση.
Έχουμε μεταξύ μας κάνει αρκετές φορές τη συζήτηση για το αν ένα βίντεο είναι προτιμότερο από το γραπτό κείμενο. Η δική μου άποψη (που προς το παρόν επικρατεί…) είναι ότι το κείμενο είναι πιο “εύκολο” στο να το ακολουθήσει και να το διαβάσει ο καθένας με τον ρυθμό που θέλει και δώσει μεγαλύτερη σημασία στο κομμάτι που τον ενδιαφέρει περισσότερο. Το βίντεο από την πλευρά του, έχει έναν συγκεκριμένο ρυθμό και τόνο, αυτόν που επιλέγει ο δημιουργός του, και κατά τη γνώμη μου δεν αναδικνύει με τον ίδιο τρόπο και την εμφάνιση κάθε συσκευής.
Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται σύντομα να προσθέσουμε βίντεο συνοδευτικά για να δείχνει και αυτό με τη σειρά του ότι δεν μπορείς έυκολα να αποτυπώσεις σε κείμενο.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights