Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ WhatsApp : Δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων πριν τα διαβάσει ο άλλος

WhatsApp : Δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων πριν τα διαβάσει ο άλλος

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ακόμα χρήσιμο feature που έλλειπε μέχρι σήμερα, προσέθεσε το Whatsapp στην εφαρμογή του, την δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, ακόμα και πριν ο παραλήπτης τους τα διαβάσει.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε μήνυμα μπορεί να διαγραφεί μέσα σε 7 λεπτά από την αποστολή του, ακόμα και αν ο παραλήπτης δεν έχει προλάβει να το διαβάσει. Το χαρακτηριστικό λειτουργεί και για ομαδικές συνομιλίες, στις οποίες τα μηνύματα που διαγράφονται από τον αποστολέα, “εξαφανίζονται” για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργεί η νέα δυνατότητα είναι όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν αναβαθμίσει την εφαρμογή στην νεότερη διαθέσιμη έκδοση της. Θεωρητικά, αν ο παραλήπτης έχει ακόμα παλαιότερη έκδοση του WhatsApp στη συσκευή του, τα μηνύματα δεν θα διαγράφονται από αυτή μέσα στα 7 λεπτά. Παρόλα αυτά, το WhatsApp αναφέρει στη σελίδα του ότι δεν εγγυάται την διαγραφή από την συσκευή του παραλήπτη, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα να προλάβει να το διαβάσει κάποιος στην μπάρα ειδοποιήσεων μέχρι ο αποστολέας του μηνύματος να το σβήσει από μια συνομιλία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights