Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HTC U11 Review : Ένα κορυφαίο Smartphone

HTC U11 Review : Ένα κορυφαίο Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα

Η HTC έχει αφήσει πλέον για τα καλά πίσω της την εποχή που άλλαζε ενοχλητικά τον σχεδιασμό, την εμφάνιση και την λειτουργικότητα του Android  της Google.

Η νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας, τρέχει πάνω από την Android 7 Nougat έκδοση του Android, και έρχεται με περιορισμένες και σωστά στοχευμένες αλλαγές.

Τα εικονίδια για τις εφαρμογές δεν προσπαθούν πλέον να εντυπωσιάσουν με τον σχεδιασμό τους, αλλά να προσφέρουν στον χρήστη άμεση οπτική πρόσβαση σε αυτό που αναζητά. Οι ελάχιστες χρωματικές αλλαγές που έχει το γραφικό περιβάλλον της HTC μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με το Theme εμφάνισης που θα επιλέξει ο χρήστης του U11.

Η HTC καλώς ή κακώς έχει μπει και αυτή στην λογική διατήρησης των εφαρμογών της Google, και δεν σχεδιάζει τις δικές της εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι το U11 περιορίζεται στην χρήση του Google Play Music για την αναπαραγωγή μουσικής, μια ιδιαίτερα άτυχης επιλογή για ένα Smartphone με τόσο καλή ηχητική απόδοση.

Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες, που ο χρήστης του U11 μπορεί να διαχειριστεί μόνο μέσω της εφαρμογής Google Photos. Ελπίζουμε τουλάχιστον στο μέλλον η Google να σταματήσει να σχεδιάζει την συγκεκριμένη εφαρμογή εστιάζοντας περισσότερο στο πως θα πείσει τον χρήση να εκμεταλλευτεί τις Cloud υπηρεσίες της, και λιγότερο στο πως η εφαρμογή θα είναι όντως εύκολη στη χρήση της.

Αυτό που μένει στον ιδιοκτήτη του U11 όμως περισσότερο από όλα, είναι η χαρακτηριστική άνεση με την οποία «τρέχει» το γραφικό περιβάλλον της HTC. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και αν το Sense UI δεν έχει πλέον εντυπωσιακές και υπερβολικές αλλαγές, προσφέρει στον χρήστη την άνεση και την ευκολία που χρειάζεται ώστε να κάνει τη δουλειά του χωρίς να πρέπει να συνηθίσει για μια ακόμα φορά ένα εντελώς νέο γραφικό περιβάλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights