Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei Mate 10 lite: Το πρώτο μέλος της οικογένειας Mate 10 της Huawei

Huawei Mate 10 lite: Το πρώτο μέλος της οικογένειας Mate 10 της Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Το Huawei Mate 10 lite με την εκπληκτική οθόνη FullView και τις τέσσερις κάμερες, η τελευταία προσθήκη στη σειρά Mate 10 της Huawei, διατίθεται από αύριο, 9 Νοεμβρίου και στην ελληνική αγορά. Σχεδιασμένο για να χαρίσει μία μοναδική εμπειρία χρήσης, προορίζεται για εκείνους που ζουν τη ζωή τους χωρίς όρια, όντας σε θέση να αλλάξει την καθημερινότητά τους.

Οι τέσσερις κάμερές του, δύο στην πρόσοψη και δύο στην πίσω όψη του, θα απαθανατίσουν τις σημαντικότερες στιγμές σας με εκπληκτική λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για αυθόρμητες selfies, είτε για τα πορτρέτα των αγαπημένων σας προσώπων, είτε για στιγμές από την καθημερινότητα στην πόλη ή τη φύση, το Huawei Mate 10 lite θα ανταποκριθεί περίφημα. Με εμπρόσθιο φλας, σχεδιασμένο για καλύτερες selfies με αρτιότερο φωτισμό, υπέροχο εφέ bokeh για φυσικό βάθος πεδίου και πλαισιωμένο από τον αλγόριθμο Beauty 4.0 της Huawei για πρόσωπα με υγιές δέρμα και εσωτερική λάμψη, έρχεται να προσφέρει λήψεις πιο εντυπωσιακές από ποτέ, ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού.

Με εκθαμβωτική οθόνη FullView 5,9 ιντσών που χαρίζει μία υπέροχη εμπειρία θέασης και δίνει άλλη αίσθηση σε καθημερινές δραστηριότητες όπως την πλοήγηση στο διαδίκτυο, τη χρήση των social media και βέβαια το multitasking, το Huawei Mate 10 lite θα κάνει την κάθε σας ημέρα ξεχωριστή. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του, σε συνδυασμό με τα 4 GB RAM καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών, τη στιγμή που το περιβάλλον χρήστη της Huawei, EMUI 5.1, εκτός από κορυφαία λειτουργικότητα και καλύτερες επιδόσεις, εξασφαλίζει και βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας.

Με λεπτό σχεδιασμό που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά, προσεκτικά σμιλεμένες γωνίες και μεταλλική, ενιαία κατασκευή, το Huawei Mate 10 lite υιοθετεί μία κλασσική και προσεγμένη εμφάνιση, αποτελώντας έτσι την επιτομή του στυλ και της κομψότητας. Μία προσιτή πολυτέλεια τόσο από αισθητικής όσο και από τεχνικής πλευράς, το Huawei Mate 10 lite προλειαίνει το έδαφος για το Huawei Mate 10 Pro, συστήνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκπληκτικές συσκευές Mate 10 series της Huawei στο ελληνικό κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights