Αρχικη ΦΗΜΕΣ Xiaomi : Ένα νέο τηλέφωνο κάνει την εμφάνιση του

Xiaomi : Ένα νέο τηλέφωνο κάνει την εμφάνιση του

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση του iPhone X από την Apple, και την κυκλοφορία του, φαίνεται ότι η ενοχλητική “προεξοχή” στο πάνω μέρος της συσκευής και στο κέντρο της οθόνης θα γίνει σταδιακά αποδεκτή απο το αγοραστικό κοινό.

Σήμερα έκανε την εμφάνιση της μια νέα συσκευή, άγνωστης ακόμα προέλευσης αλλά και ονομασίας, που δείχνει να είναι σχεδιασμένη από την Xiaomi με βάση το γραφικό της περιβάλλον. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το Smartphone αυτό έχει επίσης οθόνη που φτάνει μέχρι το άκρο της συσκευής, και στο κέντρο της οθόνης στο άνω άκρο υπάρχει ένα “κόψιμο” παρόμοιο με αυτό του iPhone X. Η λογική πιθανότατα είναι η ίδια, αφού σε αυτό μπορεί να φιλοξενηθεί η μπροστινή κάμερα, το ακουστικό και οι υπόλοιποι απαραίτητοι αισθητήρες με μεγαλύτερη ευκολία.

Το κάτω μέρος του Smartphone δεν είναι εμφανές ώστε να ξέρει κάποιος το μέγεθος του, ενώ είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί ακόμα και το αν η συσκευή είναι όντως κατασκευή της Xiaomi.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights