Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 9 Review : Κορυφαία απόδοση σε σωστή τιμή

Honor 9 Review : Κορυφαία απόδοση σε σωστή τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η Huawei συνεχίζει να μην θεωρεί απαραίτητη την χρήση οθονών με ανάλυση μεγαλυτερη από 1080p, έστω και αν πλέον τη χρησιμοποιεί σε συγκεκριμένες συνήθως ακριβές προτάσεις της.

Στην περίπτωση του Honor 9, η 1080p οθόνη του «ταιριάζει γάντι» αφού εκτός από απόλυτα ικανοποιητική ποιότητα απεικόνισης, διατηρεί και το κόστος σε χαμηλότερα επίπεδα. Σαν επιπλέον «μπόνους» προσφέρει και καλύτερη απόδοση στον τομέα των γραφικών, με τον οποίο και θα ασχοληθούμε στην συνέχεια. Παραδοσιακά η Huawei αποφεύγει να χρησιμοποιεί OLED οθόνες στις συσκευές της, και το Honor 9 δεν αποτελεί εξαίρεση. Η LCD Οθόνη του όμως, καλύπτει τα βασικά κριτήρια απόδοσης που περιμένει κανείς από ένα κορυφαίο Smartphone της εταιρείας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Honor 9 έχει μια λίγο πιο έντονη από το συνηθισμένο αντίθεση χρωμάτων, που κάνει τα πάντα να εμφανίζονται λίγο πιο «σκούρα» και με πιο έντονα χρώματα. Σε άμεση σύγκριση με το Ρ10 και το Ρ10 Plus η διαφορά είναι μικρή αλλά ορατή, και προφανώς είναι συνειδητή επιλογή. Η συσκευή απευθύνεται έτσι και αλλιώς σε πιο νεανικό κοινό, που εκτιμά περισσότερο τα έντονα χρώματα, και ενδιαφέρεται σαφώς λιγότερο για την ακρίβεια τους.

Οι γωνίες θέασης είναι καταπληκτικές, για τα δεδομένα μιας LCD οθόνης πάντα, και μόνο ο φωτισμός μειώνεται σε μεγάλη γωνία θέασης, χωρίς όμως η διαφορά να είναι ενοχλητική. Το ζητούμενο είναι προφανώς η εύκολη χρήση του Honor 9 ακόμα και υπό γωνία, κάτι που επιτυγχάνεται πολύ καλά.

Για κάποιο λόγο, η Huawei έχει αφαιρέσει από το μενού των ρυθμίσεων της οθόνης την δυνατότητα επιλογής του μεγέθους προβολής. Στα δύο Ρ10 που αυτό υπάρχει, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το σύνολο των πληροφοριών που θα εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη του, αν θέλει να είναι περισσότερο και με μικρότερο μέγεθος.

Παρόλα αυτά, υπάρχει το καθιερωμένο μενού προσαρμογής της «θερμοκρασίας» του χρώματος, μέσα από το οποίο, αν ο χρήστης του Honor 9 έχει τη διάθεση να ασχοληθεί μπορεί να φέρει την οθόνη στα μέτρα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights