Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Android 8.0 Oreo στο 0.3% των Smartphones

Android 8.0 Oreo στο 0.3% των Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό ότι κάθε νεότερη έκδοση του Android  της Google Καθυστερεί να διατεθεί σαν αναβάθμιση σε συσκευές που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά. Συνήθως οι νεότερες εκδόσεις γίνονται πρώτα διαθέσιμες σε συσκευές που κυκλοφορούν με αυτές στην αγορά, λίγο καιρό μετά την παρουσίαση της από την Google.

Στην περίπτωση του Android 8.0 Oreo ομως φαίνεται ότι δεν έχει συμβεί ακριβώς αυτό. Η Google το έκανε διαθέσιμο στις αρχές Αυγούστου, όμως μέχρι και σήμερα ελάχιστες συσκευές έχουν αναβαθμιστεί σε αυτό, και ακόμα λιγότερες έχουν ξεκινήσει την κυκλοφορία τους με αυτό προ-εγκατεστημένο.

Όλα αυτά εχουν σαν αποτέλεσμα το Android 8.0 Oreo να “τρέχει” σε μόλις 0.3% του συνόλου των Android συσκευών, σύμφωνα με τα στατιστικά που η ίδια η Google δίνει στη δημοσιότητα. Η αμέσως προηγούμενη έκδοση Android 7.0 Nougat διατηρεί ένα 20% του συνόλου περίπου, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό συνεχίζει να έχει το Android 6.0 Marshmallow με ποσοστό 30,9%.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights