Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 36 διακρίσεις για τη Samsung στα CES 2018 Innovation Awards

36 διακρίσεις για τη Samsung στα CES 2018 Innovation Awards

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics,παγκόσμιος ηγέτης στoν τομέα της τεχνολογίας, ανακοίνωσε ότι 36 από τα προϊόντα της διακρίθηκαν στα CES®2018 Innovation Awards. Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν σε αυτό τον φημισμένο θεσμό ξεχώρισαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό και την κατασκευή  προηγμένης τεχνολογίας σε 28 κατηγορίες.

Τα βραβευμένα προϊόντα της Samsung περιλαμβάνουν δύο διακρίσεις Best of Innovation” και καλύπτουν το φάσμα κατηγοριών όπως “Virtual and Augmented Reality”, “Wearable Technologies”, “Video Displays”, “Home Appliances” και “Smart Home”. Η εταιρεία κερδίζει βραβείο για πρώτη χρονιά στην κατηγορία CES Innovation Award “Fitness Sports and Biotech” για τα Gear Sport, Gear Fit2 Pro, και Gear IconX (2018).

«Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA μας, όπως και η δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα που δημιουργούν ουσιαστικές εμπειρίες για τους καταναλωτές μας», δήλωσε ο Tim Baxter, Πρόεδρος και CEO της Samsung Electronics Βόρειας Αμερικής. «Το γεγονός πως εισπράττουμε την αναγνώριση των συναδέλφων μας στον κλάδο, επί σειρά ετών, για την αδιάκοπη αναζήτηση της καινοτομίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή  μας τιμά ιδιαίτερα».

Τα CES Innovation Awards χορηγούνται από τον οργανισμό Consumer Technology Association (CTA)™, διοργανωτή της έκθεσης CES. Πολλά από τα αναγνωρισμένα από τον κλάδο προϊόντα της Samsung θα προβληθούν στο πλαίσιο της CES 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου 2018, στον εκθεσιακό χώρο της Samsung (#15006), που θα βρίσκεται στο Central Hall του Las Vegas Convention Center.

Παρακάτω ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες για ορισμένα από τα  βραβευμένα προϊόντα της Samsung:

Gear Fit2 Pro – Τα χαρακτηριστικά του νέου Gear Fit2 Pro συνδυάζουν ενσωματωμένο σύστημα GPS με νέα διαρκή παρακολούθηση της καρδιακής δραστηριότητας και ισχυρές εφαρμογές από την Under Armour, για να αποτυπώνεται κάθε δραστηριότητα τρεξίματος ή ποδηλασίας με ακρίβεια. Με αντοχή στο νερό 5ΑΤΜ, επιτρέπει στους χρήστες να ανταπεξέλθουν σε χρήση στην πισίνα, τη βροχή ακόμη και σε ένα ντους μετά την προπόνηση. Για πρόσθετη άνεση και ευκολία στη χρήση, το Gear Fit2 Pro διαθέτει κομψό σχεδιασμό με ελαφρύ λουράκι, καθώς και μια οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης χρωμάτων που κάνει την ανάγνωση ενημερώσεων και ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο εύκολα για κάποιον που βρίσκεται εν κινήσει.

Gear Sport – Το τελευταίο smartwatch στο χαρτοφυλάκιο της Samsung που ηγείται στα wearables, το Gear Sport αποτελεί ένα κομψό μίγμα για παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης με έξυπνες δυνατότητες για ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής. Το Gear Sport εναλλάσσεται εύκολα από την εργασία στην προπόνηση για κολύμβηση με αντοχή στο νερό (5ΑΤΜ) και παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, με έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το Samsung Pay (NFC), έλεγχο IOT, ακόμη και offline αναπαραγωγή  μουσικής μέσω Spotify, το Gear Sport είναι έτοιμο για ότι επιφυλάσσει η ημέρα.

Gear IconX (2018) – Τα νέα ακουστικά Gear IconX 2018 δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Είτε στο δρόμο είτε στο γυμναστήριο, αυτά τα ισχυρά ασύρματα ακουστικά επιτρέπουν στους χρήστες να αναπαράγουν μουσική μέσω Bluetooth για περισσότερες από 5 ώρες και να παίζουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη λίστα MP3 μέχρι και για 7 ώρες. Επιπρόσθετα, στη λειτουργία της γρήγορης 10 λεπτής φόρτισης που προσφέρει μια ώρα αναπαραγωγής, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ακουστικά ως ανιχνευτή δραστηριότητας και να δώσουν φωνητικές εντολές μέσω της Samsung Bixby ή του Google Voice στο τηλέφωνό τους χωρίς να το κρατούν καν στο χέρι τους.

Galaxy Note8 – Το Galaxy Note8 διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη Infinity Display  6.3 ιντσών ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν περισσότερα, κάνοντας λιγότερο scrolling. Το ανανεωμένο S Pen¹ δίνει στους χρήστες νέες δυνατότητες να γράφουν, να σχεδιάζουν, να αλληλεπιδρούν με το τηλέφωνο και να επικοινωνούν με άλλους ανθρώπους, περιλαμβάνοντας την δυνατότητα λήψης σημειώσεων σε Screen off λειτουργία, τη δημιουργία Live Message² και τη δυνατότητα multitasking εν κινήσει. Ακόμη, προσφέρει την καλύτερη κάμερα Samsung  σε smartphone, διαθέτοντας δύο μπροστινές κάμερες 12 MP, και είναι το πρώτο παγκοσμίως smartphone με Optical Image Stabilization (OIS) σε ευρυγώνιο και τηλεσκοπικό φακό.

Galaxy S8 and S8+ – Τα Galaxy S8 και S8+ ωθούν τα όρια των συμβατικών smartphones και βασίζονται στην κληρονομιά της Samsung για τη δημιουργία εντυπωσιακού σχεδιασμού και λειτουργικών συσκευών. Διαθέσιμη σε 5.8 ίντσες το Galaxy S8 και σε 6.2 ίντσες το Galaxy S8+, η οθόνη Infinity Display και ο bezel-less σχεδιασμός δημιουργεί μια ομαλή, συνεχόμενη επιφάνεια χωρίς πλήκτρα ή σκληρές γωνίες. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία θέασης χωρίς περισπασμούς, η οποία κάνει το multitasking πιο άνετο

49” CHG90 Gaming Monitor –  Με αναλογία 32:9 και κυρτή οθόνη, αυτό το επαναστατικό, ιδιαίτερα ευρύ μόνιτορ βυθίζει απόλυτα τον χρήστη στοπαιχνίδι, προσφέροντας μια κινηματογραφική εμπειρία για όλους τους τύπους περιεχομένου. Το CHG90 υποστηρίζει τεχνολογία AMD Radeon FreeSync 2 για πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού με τη διπλάσια αντίληψη φωτεινότητας και χρωμάτων. Ακόμη, το μόνιτορ διαθέτει εντυπωσιακή οπτική δυναμική χάρη στη τεχνολογία εμπλουτισμού της εικόνας High Dynamic Range (HDR), η οποία, συνδυάζεται με την τεχνολογία QLED Quantum Dot της Samsung και βελτιώνει δραστικά την ποιότητα εικόνας με πιο ζωντανά χρώματα και πιο έντονη αντίθεση.

Samsung Connect Home Pro – Το πρώτο Smart Wi – Fi σύστημα που συνδυάζει την τεχνολογία διασυνδεδεμένων δικτύων με μια πλατφόρμα SmartThings Hub, το Samsung Connect Pro Home προσφέρει νέες δυνατότητες στους χρήστες για καλύτερη σύνδεση των συσκευών τους και εύκολη διαχείριση των δικτύων στο σπίτι τους. Προσφέρει ιδανικό, βελτιστοποιημένο σήμα Wi – Fi για το σπίτι, ενώ παράλληλα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να χειρίζονται όλες τις έξυπνες οικιακές συσκευές τους από ένα, ασφαλές δίκτυο.

Η νέα σειρά Chef Collection της Samsung διακρίθηκε με τέσσερα βραβεία 2018 CES Innovation Honoree Awards στην κατηγορία των εντοιχισμένων συσκευών. Τέλος, τα προϊόντα μνήμης Samsung, Samsung 16Gb GDDR6 Memory, Samsung 8TB NGSFF NVMe SSD (PM983), Exynos 9 Series 9810 και Samsung ISOCELL Slim 2X7, διακρίθηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους, καθώς ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα αποθήκευσης, ταχύτητα και ισχύ επεξεργασίας καθώς και καλύτερη απόδοση εικόνας, για χρήση σε συσκευές λεπτού σχεδιασμού και εφαρμογές νέας γενιάς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights