Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Κωτσόβολος: Νέα καμπάνια για την επερχόμενη Black Friday

Κωτσόβολος: Νέα καμπάνια για την επερχόμενη Black Friday

απο John Leondaris

Μια νέα καμπάνια “τρέχει” εδώ και λίγες ημέρες η “Κωτσόβολος”, με αφορμή την επερχόμενη Black Friday, στις 24 Νοεμβρίου 2017.

Η νέα καμπάνια αποτελεί δημιουργία της The Newtons Laboratory και επιχειρεί να φέρει με οικείο και ιδιαίτερα αστείο τρόπο, λαϊκά και “αλά Ελληνικά” το πανηγύρι της Black Friday στα μέτρα του σύγχρονου, Έλληνα καταναλωτή.

Πρωταγωνιστής ένας παππούς που θυμάται την πρώτη φορά που στο χωριό του ακούστηκε το Μαύρη Παρασκευή και αφορούσε τον ‘’Μαύρο’’ τον Παρασκευά και τις εκπτώσεις που έβαλε στο μπακάλικό του.

Με δημιουργικά ευφάνταστο τρόπο, χρησιμοποιεί τη φράση που λέμε όλοι μας όταν πρωτοακούμε τέτοιες ξενικές συνήθειες “Είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ;” και χτίζει μια χιουμοριστική και αιχμηρή καμπάνια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights