Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ OnePlus 5T : Με οθόνη 6 ιντσών και σημαντικές αλλαγές

OnePlus 5T : Με οθόνη 6 ιντσών και σημαντικές αλλαγές

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές διαρροές, και με σχεδόν όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να έχουν αποκαλυφθεί, η OnePlus έκανε και επίσημη την ύπαρξη του 5T.

Όπως δηλώνει και η ονομασία του, πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του OnePlus 5 που ήδη κυκλοφορεί στην αγορά. Το “πρόβλημα” όμως είναι ότι οι βελτιώσεις αυτές είναι σημαντικά περισσότερες και πιο ουσιαστικές από ότι ηταν ανάμεσα στα OnePlus 3 και OnePlus 3T.

Το OnePlus 5T έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη 6 ιντσών, που πλέον ακολουθεί την τάση της εποχής και έχει διαφορετική 18:9 αναλογία διαστάσεων. Αυτό φέρνει μερικές ακόμα  αλλαγές αφού το πλαίσιο γύρω από την οθόνη έχει μειωθεί σημαντικά, και μαζί με αυτό, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων έχει μεταφερθεί πλέον στο πίσω μέρος του OnePlus 5T. H ανάλυση της οθόνης έχει αλλάξει σε 2160 x 1080 pixels προκειμένου να “καλυφθεί” το μεγαλύτερο ύψος της, ενω συνεχίζει να είναι τεχνολογίας AMOLED.

Η δεύτερη σημαντική διαφορά αφορά τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του OnePlus 5T. Η βασική από αυτές έχει την ίδια ανάλυση των 16 Mpixels, όμως η δεύτερη είναι πλέον έγχρωμη και έρχεται με ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση 20 Mpixels. Οι δύο κάμερες έχουν τον ίδιο αρκετά φωτεινό φακό με f/1.7 και η δεύτερη χρησιμοποιείται για την δημιουργία πορτραίτων αλλά και wide aperture εφέ στις φωτογραφίες. Σε χαμηλό φωτισμό, η OnePlus αναφέρει ότι το 5Τ επιλέγει την δεύτερη κάμερα, που έχει στο ίδιο φυσικό μέγεθος μεγαλύτερη ανάλυση αισθητήρα, και ταυτόχρονα μικρότερα σε μέγεθος Pixels που την κάνουν μη ιδανική για αυτή τη χρήση. Το OnePlus 5T χρησιμοποιεί μια τεχνική συνδυασμού των δεδομένων και από τις δύο κάμερες προκειμένου η τελική φωτογραφία να έχει χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, και στο εσωτερικό του OnePlus 5T βρίσκεται και πάλι ο Snapdragon 835 με 6 GB RAM στην έκδοση των 64 GB και 8 GB RAM στην έκδοση των 128 GB. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουν περάσει λιγότερο από 6 μήνες από την παρουσίαση του “απλού” και λιγότερο εντυπωσιακού πλέον OnePlus 5. Φαίνεται πως η εταιρεία απλά περίμενε μέχρι να γίνουν διαθέσιμες οι 18:9 AMOLED οθόνες χαμηλής ανάλυσης προκειμένου να παρουσιάσει το OnePlus 5T, κάτι που όπως η ίδια είχε παραδεχθεί, δεν είχε την δυνατότητα να κάνει την εποχή που παρουσίασε το απλό OnePlus 5.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights