Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy Tab A με Bixby

Samsung Galaxy Tab A με Bixby

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung είναι προφανώς αποφασισμένη να προωθήσει τις υπηρεσίες της Bixby σε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα της. Το τελευταίο σε αυτή τη σειρά είναι ένα Galaxy Tab A με οθόνη 8 ιντσών που παρουσιάστηκε αρχικά τουλάχιστον για την Νότιο Κορέα.

Το Tab A προσφέρει το Bixby Home και την υπηρεσία υπενθυμίσεων Bixby Reminder. Προφανώς λόγω της χαμηλής κατηγορίας τιμής του, απουσιάζουν οι φωνητικές εντολές και η χρήση της Bixby με την φωνή του χρήστη. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Tab A το τοποθετούν σχεδόν στο όριο της χαμηλής κατηγορίας, με την samsung να μην προσφέρει ως συνήθως ιδιαίτερα πολλές λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας “4πύρηνος” επεξεργαστής στο 1.4 GHz και 2 GB μνήμης RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 16 GB. Τουλάχιστον η 8 ιντσών οθόνη του Tab A έχει ανάλυση 1280 x 800 pixels που στην διαγώνιο αυτή είναι τουλάχιστον ικανοποιητική για Tablets.

Στην Νότιο Κορέα, το Tab A θα είναι διαθέσιμο στα 240 δολάρια περίπου για την έκδοση μόνο με Wi-fi ενώ η έκδοση με υποστήριξη για κάρτες SIM και 4G δίκτυα είναι ελάχιστα ακριβότερη στα 280 δολάρια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights