Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Honor V10 : Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά της συσκευής

Honor V10 : Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά της συσκευής

απο Kostas Gliatiotis

Η Κινέζικη αρχή πιστοποίησης ΤΕΕΝΑ “φημίζεται” για την παροχή πληροφοριών για Smartphones που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αλλά πρέπει πρώτα να ελεγχθούν και να πιστοποιηθούν από αυτή.

Αναμενόμενα λοιπόν, και το νεότερο όπως φαίνεται μέλος της οικογένειας Honor της Huawei, πέρασε από την TEENA και μαζί με τις φωτογραφίες του, υπάρχουν και πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του. Το πρώτο που ξεχωρίζει φυσικά είναι η αναλογίας 18:9 οθόνη του, και το συνολικό σχέδιο που θυμίζει έντονα αυτό του Mate 10 Lite της ίδιας της Huawei. Η τεχνολογία της οθόνης δεν είναι ακόμα γνωστή, όμως η ανάλυση της θα παραμείνει στα 2160 x 1080 pixels, το αντίστοιχο δηλαδή του 1080p για οθόνες με μεγαλύτερο “ύψος”.

Στο εσωτερικό του νέου Honor V10 φαίνεται ότι θα βρίσκεται ο νεότερος και καλύτερος Kirin 970, που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί σε συσκευή της Honor πριν από αυτές της σειράς Pxx της ίδιας της Huawei (εννοείται ότι υπάρχει ήδη στο εσωτερικό των Mate 10 και Mate 10 Pro…). Η έκδοση που έχει δοθεί στην ΤΕΕΝΑ τουλάχιστον, έρχεται με 6 GB RAM και στις δύο εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου των 64 και 128 GB. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα στην Ευρώπη να δούμε και μια έκδοση με 4 GB RAM και 64 GB χώρου, ανάλογα ίσως με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Honor.

Τέλος, στο πίσω μέρος είναι εμφανείς και οι δύο κάμερες του Honor v10, που όπως όλα δείχνουν για μια ακόμα φορά δεν θα φέρουν το λογότυπο της συνεργασίας με την Leica. Παρόλα αυτά, όπως και με το Honor 9, η ανάλυση θα παραμείνει στα 12 Mpixels για την βασική έγχρωμη κάμερα, και στα 20 Mpixels για την ασπρόμαυρη. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν σε αντίθεση με το Honor 9 στο οποίο απουσιάζει, θα έχουμε εδώ Optical Image Stabilization για την βασική έγχρωμη κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights