Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OnePlus 5 : Θα σταματήσει η διάθεση του μόλις τελειώσει το απόθεμα συσκευών

OnePlus 5 : Θα σταματήσει η διάθεση του μόλις τελειώσει το απόθεμα συσκευών

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση του νεότερου OnePlus 5T, η εταιρεία φαίνεται ότι δεν έχει την πρόθεση (και πιθανότατα ούτε την δυνατότητα….) να συνεχίσει και την κατασκευή του αμέσως προηγούμενου OnePlus 5.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της εταιρείας στην Ινδία, το απλό OnePlus 5 πρόκειται να σταματήσει να πωλείται, όταν τελειώσει το διάθεσιμο απόθεμα που έχει η εταιρεία. Πρακτικά η εταιρεία δεν πρόκειται να κατασκευάσει άλλες συσκευές από το συγκεκριμένο μοντέλο, και θα περιοριστεί στην πώληση του νεότερου OnePlus 5T.

Ταυτόχρονα, ο Vikas Aggarwal προσπάθησε να εξηγήσει την τόσο σύντομη παρουσίαση του OnePlus 5T λιγότερο από 6 μήνες μετά την παρουσίαση του απλού OnePlus 5 που τώρα ουσιαστικά καταργείται. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, οι αλλαγές δεν είναι τόσο σημαντικές, και ότι η διαφορετικής αναλογίας οθόνης είναι απλά αυτό που ζητάει η αγορά σε αυτή την κατηγορία (και η OnePlus είχε παραδεχθεί ότι δεν μπορούσε να προσφέρει νωρίτερα).

Η Samsung και η LG είναι δύο εταιρείες που ακολουθούν μια παρόμοια τακτική, αφού παρουσιάζουν σχεδόν κάθε 6 μήνες μια νεότερη κορυφαία πρόταση. Η σημαντική διαφορά όμως είναι ότι η Samsung παρουσιάζει ένα νέο Galaxy Note μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του νεότερου Galaxy S, όμως δεν σταματά τη διάθεση κανενός από τα δύο. Αντίστοιχα και η LG, έχει χωρίσει χρονικά την παρουσίαση των συσκευή της σειράς G και αυτών της σειράς V, όμως και αυτή με τη σειρά της δεν “ξεχνάει” τις αμέσως προηγούμενες, σταματώντας τη κατασκευή τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights