Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung : Δωρεάν δοκιμη του Note 8 για χρήστες iPhone

Samsung : Δωρεάν δοκιμη του Note 8 για χρήστες iPhone

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ασυνήθιστο τρόπο φαίνεται ότι βρήκε η Samsung προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες iPhone να δοκιμάσουν το νεότερο και καλύτερο Galaxy Note 8 της ίδιας.

Πιο συγκεκριμένα, η Samsung πρόκειται να διαθέσει 10.000 συσκευές συνολικά, σε χρήστες iPhone που “σκέφτονται” να αλλάξουν τη συσκευή τους. Η προωθητική ενέργεια θα “τρέξει” αποκλειστικά στην Νότιο Κορέα, την πατρίδα της Samsung και αφορά τη δοκιμή του Note 8 για ένα μήνα.

Για να συμμετέχει κάποιος στο πρόγραμμα, θα πρέπει να πληρώσει μια συμμετοχη των 45 δολλαρίων, αλλά και ολόκληρο το κόστος του Galaxy Note 8, προφανώς για λόγους ασφαλείας. Αν μετά από ένα μήνα ο “δοκιμαστής” αποφασίσει ότι θέλει να κρατήσει το Note 8, το κόστος συμμετοχής επιστρέφεται και μαζί με αυτό η Samsung κάνει δώρο ένα Bluetooth ηχείο της JBL. Αν τωρα αποφασίσει να επιστρέψει το Note 8, το κόστος συμμετοχής δεν επιστρέφεται, όμως εννοείται ότι παίρνει πίσω τα χρήματα του ίδιου του Note 8 που δεν θα κρατήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights