Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S8 σε κόκκινο χρώμα

Galaxy S8 σε κόκκινο χρώμα

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα έκδοση του Galaxy S8 και του S8+ ετοιμάζει η Samsung, αυτή τη φορά σε κόκκινό χρώμα.

Η εταιρεία συνηθίζει να παρουσιάζει νεότερες χρωματικά εκδόσεις των συσκευών της περίπου στο μέσο της ζωής τους χρονικά, προκειμένου να διατηρήσει το ενδιαφέρον για αυτές σε υψηλότερα επίπεδα. Στην περίπτωση του Galaxy S8 και στις δύο εκδόσεις του, η νεότερη έκδοση θα έρθει σε ένα μάλλον εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα, ένα χρώμα που η εταιρεία δεν έχει χρησιμοποιήσει επίσημα σε κινητό της σειράς από την εποχή του Galaxy S4.

Αρχικά, όπως συνηθίζεται, το κόκκινο Galaxy S8 θα ξεκινήσει να πωλείται στην Νότιο Κορέα στις 28 Νοεμβρίου. Θεωρητικά, στην συνέχεια θα διατεθεί και σε άλλες χώρες, όμως η Samsung δεν συνηθίζει δυστυχώς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες όταν πρόκειται απλά για ένα νέο χρώμα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S8 σε κόκκινο χρώμα παραμένουν ακριβώς τα ίδια με τις υπόλοιπες εκδόσεις της συσκευής.

https://www.youtube.com/watch?v=WufJVKouKVk

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights