Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 6A Review : Οικονομικό για όλους

Honor 6A Review : Οικονομικό για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα.

Στο πίσω μέρος του Honor 6A βρίσκεται μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels. Το ενδιαφέρον είναι ότι παρά το κόστος του Smartphone, η κάμερα του έχει σχετικά καλή απόδοση, σίγουρα πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας του.

Οι φωτογραφίες σε συνθήκες κανονικού φωτισμού έχουν πολύ καλά επίπεδα λεπτομέρειας, ενώ συνήθως το Honor 6A πετυχαίνει και αρκετά σωστά το χρωματικό εύρος που βλέπει ο χρήστης με τα μάτια του στο ίδιο σημείο.

Ξεχωριστής αναφοράς αξίζει πάντα η επιλογή της Huawei να προσφέρει ακόμα και στις οικονομικές συσκευές της το πολύ καλό Manual Mode που έχει σχεδιάσει. Είναι αρκετά ενδιαφέρον να βλέπει κανείς επιλογές για το Shutter Speed και την επιλογή του ISO σε ένα Smartphone των 150 ευρώ.

Ο χαμηλός φωτισμός τώρα, έχει τις αναμενόμενες επιπτώσεις στην ποιότητα των φωτογραφιών. Η λεπτομέρεια τους μειώνεται αισθητά, χωρίς όμως το τελικό αποτέλεσμα να είναι ενοχλητικό. Με δεδομένο ότι έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι χρήστες του Honor 6A χρειάζονται την κάμερα του για … Social Media και Instant Messaging χρήση, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ικανοποιητικό.

Επεξεργαστής Μνήμη

Το εντυπωσιακό για την κατηγορία τιμής του Honor 6A είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Ακόμα και σε σύγκριση με πιο οικονομικά «ονόματα», ο Snapdragon 430 είναι κάτι που δεν μπορεί να βρει κανείς εύκολα σε ένα Smartphone των 150 ευρώ.

Η «ψυχολογική» διαφορά των 8 συνολικά πυρήνων επεξεργασίας έχει εδώ και πρακτική διαφορά σε σύγκριση με τις αμέσως κατώτερες λύσεις με μόλις 4 πυρήνες Α-53.

Η μέγιστη συχνότητα λειτουργίας φτάνει το 1.4 GHz για τους 4 από τους 8 ενώ οι υπόλοιποι περιορίζονται στο 1 GHz, για εμπορικούς περισσότερο λόγους, αφού ο Snapdragon 435 επιτρέπει την λειτουργία και των 8 στην ίδια μέγιστη συχνότητα.

Τα 2 GB της μνήμης RAM του Honor 6A είναι σχετικά «λίγα» για ένα Smartphone πλέον, και είναι αρκετά για την φυσιολογική χρήση του Smartphone. Η ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών δεν είναι απαραίτητα ικανοποιητική, και γίνεται με τους περιορισμούς που θέτει η μικρότερη RAM.

Για τα γραφικά, η Adreno 505 του Snapdragon 430 είναι μάλλον αρκετή για την 720p οθόνη του Honor 6A. Το γραφικό περιβάλλον παράγεται χωρίς προβλήματα και ενοχλητικές καθυστερήσεις. Για τα απλά παιχνίδια που μπορεί να περιμένει κανείς ότι θα παίξει σε ένα Smartphone αυτής της κατηγορίας, η απόδοση της είναι περισσότερο από απλά καλή.

Σχεδόν αναμενόμενα πλέον, η βασική έκδοση όλων των Smartphone είναι συνήθως 16 GB και το Honor 6A δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Από αυτά, περίπου 10 GB είναι πραγματικά διαθέσιμα στον χρήστη του, ενώ φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης MicroSD.

Παραδοσιακά, όλες οι συσκευές της Honor έρχονται με δύο SIM, η δεύτερη όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με κάρτα μνήμης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights