Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor 6A Review : Οικονομικό για όλους

Honor 6A Review : Οικονομικό για όλους

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η μπαταρία του Honor 6A έχει μια μάλλον πολύ καλή χωρητικότητα των 3.000 περίπου mAh. Με δεδομένη την χαμηλή κατανάλωση του επεξεργαστή του, την επίσης μικρής ανάλυσης και διαγωνίου οθόνης του αλλά και της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει στο λειτουργικό του σύστημα, το Honor 6A είναι απόλυτα ικανοποιητικό στον τομέα της μπαταρίας.

Η σχετικά έντονη χρήση δεν είναι «ικανή» να το αφήσει από μπαταρία μέσα σε μια ημέρα, και στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δύο ημέρες χρήσης έρχονται με χαρακτηριστική ευκολία.

Ο χρόνος αυτός μπορεί να επεκταθεί ακόμα περισσότερο όταν ο χρήστης αφιερώσει λίγο χρόνο για να προσαρμόσει τις επιλογές που προσφέρει το EMUI για την παρακολούθηση και την διαχείριση των εφαρμογών που καταναλώνουν ενέργεια χωρίς λόγο.

Συμπέρασμα.

Στην κατηγορία των 150 ευρώ, η Huawei κατάφερε να προσφέρει έναν ακόμα διαφορετικό συνδυασμό χαρακτηριστικών σε σύγκριση με τις υπόλοιπες συσκευές με ελάχιστα μεγαλύτερο κόστος που έχει ήδη στην αγορά.

Το Honor 6A είναι πιο ισχυρό από τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού του, έχει μια πολύ κάμερα για τα χρήματα του, και ποιότητα κατασκευής στα ίδια κορυφαία πλαίσια που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία. Αυτό που «θυσιάζει» είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων πρακτικά, κάτι που ακόμα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως κόστους.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι το Honor 6A αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους θέλουν ένα οικονομικό Smartphone που δεν κάνει κανενός είδους ενοχλητικές παραχωρήσεις σε αυτά που προσφέρει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights