Αρχικη ΦΗΜΕΣ Φωτογραφία του Honor V10

Φωτογραφία του Honor V10

απο Kostas Gliatiotis

Μια φωτογραφία που φαίνεται να δείχνει το επόμενο Honor V10 της Huawei έκανε σήμερα την εμφάνιση της. Συνήθως οι φωτογραφίες αυτές ξεκινούν να εμφανίζονται λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση κάθε συσκευής, κάτι που στην περίπτωση του Honor V10 πρόκειται να γίνει σύντομα στην Κίνα.

Η φωτογραφία δείχνει ότι η συσκευή θα έχει μια όντως μεγάλη και εντυπωσιακή οθόνη, με το πλαίσιο γύρω από αυτή να είναι πολύ μικρό, μικρότερο από σχεδόν κάθε άλλη συσκευή της Huawei και όχι μόνο. Αυτό από μόνο του κάνει λίγο “περίεργη” τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού αν είναι πραγματική, το Honor V10 θα είναι περισσότερο… εντυπωσιακό από το αρκετά ακριβότερο και καλύτερο μέχρι στιγμής Mate 10 και Mate 10 Pro της ίδιας της Huawei.

Μένει να δούμε τελικά ποιος θα έιναι ο πραγματικός σχεδιασμός του νέου Honor, αφού η φωτογραφία διαφέρει σημαντικά από αυτές που εμφανίστηκαν στην ΤΕΕΝΑ πριν μερικές ημέρες προκειμένου η Huawei να πιστοποιήσει την νέα της συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights