Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy A5 2018 : Φωτογραφία του μέσα σε… θήκη

Samsung Galaxy A5 2018 : Φωτογραφία του μέσα σε… θήκη

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, ένα Smartphone αποκαλύπτεται στην σχεδον τελική μορφή του, σε φωτογραφίες που το απεικονίζουν με … θήκη. Οι περισσότεροι κατασκευαστές θηκών άλλωστε έχουν τις τελικές διαστάσεις των συσκευών προκειμένου να ξεκινήσουν την παραγωγή τους, όμως φαίνεται ότι δεν μπορούν να κρατήσουν “μυστική” την εμφάνιση τους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το επόμενο Galaxy A5 2018 κάνει για μια ακόμα φορά την εμφάνιση του, μέσα σε … θήκη, και αποκαλύπτει την ύπαρξη μιας και μοναδικής κάμερας, αλλά και του αισθητήρα αποτυπωμάτων επιτέλους κάτω και όχι δίπλα από αυτή. Ταυτόχρονα, επιβεβεαιώνεται για μια ακόμα φορά η ύπαρξη Infinity Display, όπως ονομάζει η Samsung τις οθόνες με αναλογία 18:9 που προφανώς θα είναι τεχνολογίας AMOLED.

Ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του Galaxy A5 2017 φαίνεται ότι θα έιναι ο Exynos 7885, τουλάχιστον για την Ευρώπη, μια έστω και σημαντικά βελτιωμένη έκδοση του αμέσως προηγούμενου Exynos 7880 που χρησιμοποιεί το ύπαρχον Galaxy A5 2017.

Συνήθως η νέα σειρά Galaxy A παρουσιάζεται επίσημα στις αρχές κάθε χρόνου για να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα στα καταστήματα. Μέχρι τότε πιθανότατα οι διαρροές θα αυξηθούν, αφού η Samsung φαίνεται να μην έχει βρει τρόπο να τις περιορίσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights