Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 8 Review : Η προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή

Nokia 8 Review : Η προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Nokia 8 φτάνει τα 3.090 mAh, η οποία είναι αρκετή ώστε με «σχετικά εντατική» χρήση (κοινωνικά δίκτυα, ΙΜ εφαρμογές, κλήσεις και μηνύματα, φωτογραφίες κτλ) να είναι σε θέση να βγάλει μία μέρα προτού σας… ζητήσει να το επαναφορτίσετε. Κατά το ίδιο σκεπτικό, εάν είσαστε χρήστης που δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα εφαρμογές που κάνουν χρήση δεδομένων και Internet γενικότερα, τότε το σενάριο των δύο ημερών δεν είναι… απλησίαστο.

Για όσους ενδιαφέρονται, στις Ρυθμίσεις υπάρχουν ορισμένες επιλογές εξοικονόμησης μπαταρίας, οι οποίες προφανώς είναι εκείνες που το ίδιο το λειτουργικό διαθέτει.

Συμπέρασμα

Εάν έχετε διαβάσει τις παρουσιάσεις των νέων Android μοντέλων της Nokia που έχουμε ήδη δημοσιεύσει, πιστεύουμε ότι θα σας έχει αποτυπωθεί ότι η ιστορική αυτή εταιρεία βρίσκεται σε μια περίοδο που προσπαθεί να κάνει μια «νέα αρχή». Το μεγάλο της πλεονέκτημα το οποίο θα προσπαθήσει να «εξαργυρώσει» στο μέλλον είναι προφανώς το «βαρύ» brandname που διαθέτει και, φυσικά, το ότι διαθέτει την τεχνογνωσία που απαιτείται ώστε να κάνει γρήγορα εξελικτικά βήματα.

Ακριβώς τα παραπάνω, αποτυπώνονται στο Nokia 8, καθώς είναι μια συσκευή με ισχυρότατο hardware, η οποία όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι «αδικείται» από την ύπαρξη του stock Android και το σχέδιο που κατά την γνώμη μας δεν του δίνει έναν «ξεχωριστό χαρακτήρα» ή μια «προσωπικότητα» αν θέλετε. Παράλληλα, η κάμερα δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει αν και είναι αξιοπρεπής για τα δεδομένα της κατηγορίας τιμής της, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι αυτή που αρμόζει σε ένα σύγχρονο high-end smartphone.

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κρίνουμε το Nokia 8, είναι να το αντιμετωπίσουμε σαν μια πρώτη προσπάθεια. Από αυτή την οπτική γωνία, η φινλανδική εταιρεία καταφέρνει να παρουσιάσει μια πρόταση η οποία με αρχική τιμή περί τα 600 ευρώ, μπορεί να δελεάσει όσους θέλουν να κάνουν μια πρώτη γνωριμία μαζί της στον χώρο του Android και, ταυτόχρονα, επιθυμούν ένα ισχυρό smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights