Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΚΕΕ: Επιχειρηματική συνάντηση στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου

ΣΕΚΕΕ: Επιχειρηματική συνάντηση στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου

απο John Leondaris

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) μαζί με το ITS Hellas (Intelligent Transportation Systems) εκπροσώπησε την Ελλάδα στην πρώτη επιχειρηματική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 21 – 22/11/2017, στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδος της Κύπρου και της Αιγύπτου.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, οι εκπρόσωποι από τις τρεις χώρες αντάλλαξαν εμπειρίες και απόψεις για την δημιουργία μιας κοινής επιχειρηματικής πλατφόρμας, ενώ παράλληλα παρουσίασαν προϊόντα και υπηρεσίες από τον χώρο των καινοτόμων εφαρμογών, με στόχο την εξεύρεση συνεργασιών μεταξύ των εταιρειών των τριών χωρών.

Στη συνάντηση, και μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσίασαν τις δραστηριότητές τους οι εταιρείες – μέλη του ΣΕΚΕΕ, Telenavis, Regate, ATC, Softone, Vidavo, MPASS, Motivian, msensis, Simply POS, Nable, καθώς και το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Τον ΣΕΚΕΕ εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Χανιώτης, πρόεδρος του ΔΣ και CEO της Telenavis, και τo ITS Hellas ο Γεώργιος Στεφανίδης, γενικός γραμματέας του ΔΣ.

Μέσα από τη συνάντηση αναδείχθηκε το ιδιαίτερα θετικό κλίμα συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών και των φορέων, οι σημαντικές δυνατότητες συνεργιών και εντοπίστηκε το εύρος των πραγματικών αναγκών που θα πρέπει να καλυφθούν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΕΚΕΕ.

Τα επόμενα βήματα προβλέπουν τη δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμαςCOIN, όπου οι εταιρείες και οι επιχειρηματικοί και ακαδημαϊκοί φορείς θα έρχονται σε επαφή και θα μπορούν να αναπτύσσουν κοινές συνεργασίες. Η πλατφόρμα COIN αναμένεται να μπει σε λειτουργία μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2018, αλλά ήδη ξεκίνησαν αρχικές συζητήσεις για συνεργασίες.

Ο ΣΕΚΕΕ και τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καινοτομικές επιχειρήσεις της Αιγύπτου και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, εξετάζοντας δυνατότητες συνεργασίας στο μεγαλύτερο συνέδριο της ψηφιακής επικοινωνίας, το Mobile World Congress (MWC), στο οποίο θα δώσουν και πάλι το παρόν από 26/2 – 1/3/2018 στη Βαρκελώνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights