Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Honor V10 και επίσημα με FullView οθόνη και Kirin 970

Honor V10 και επίσημα με FullView οθόνη και Kirin 970

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ακριβώς είχε ανακοινώσει, η Huawei παρουσίασε σήμερα και επίσημα το νεότερο μέλος της σειράς Honor, το Honor V10.

Η ονομασία του δείχνει ξεκάθαρα ότι αποτελεί “ανώτερη” σε χαρακτηριστικά πρόταση από το ήδη υπάρχον Honor 9, και στην πράξη η συσκευή είναι μάλλον εντυπωσιακή. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5,99 ιντσών, με αναλογία 18:9 FullView όπως τις ονομάζει η Huawei. Η ανάλυση της παραμένει στα 2160 x 1080 pixels ενώ πιθανότατα για λόγους κόστους είναι και τεχνολογίας LCD και όχι AMOLED όπως στο κορυφαίο Mate 10 Pro της εταιρείας.

Στο εσωτερικό του Honor V10 βρίσκεται ο νεότερος και ισχυρότερος Kirin 970 της Huawei, ενώ συνδυάζεται και με 6 GB μνήμης RAM ακόμα και στην βασική έκδοση των 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Μάλιστα υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, που δυστυχώς απουσιάζει από το Mate 10 Pro.

Η μοναδική σημαντική αλλαγή βρίσκεται στον τομέα της κάμερας. Το Honor V10 δεν εκμεταλλεύεται την συνεργασία της huawei με την Leica, παρόλα αυτά διατηρεί τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, με ανάλυση 16 Mpixels για την έγχρωμη και 20 Mpixels για την ασπρόμαυρη. To διάφραγμα είναι σχετικά “φωτεινό” στο f/1.8 και για τις δύο κάμερες. Μαζί με τα διαφορετικά Modes φωτογράφισης που έχει σχεδιάσει η Leica, από το Honor V10 απουσιάζει και το Optical Image Stabilization από την έγχρωμη κάμερα (καμία συσκευή της εταιρείας μέχρι σήμερα δεν έχει στην δεύτερη ασπρόμαυρη).

Στις λεπτομέρειες τώρα, το Honor V10  δεν είναι αδιάβροχο όπως το Mate 10 Pro, αλλά έτσι και αλλιώς και το “κανονικό” Mate 10 δεν προσφέρει αντίστοιχη προστασία. Η μπαταρία είναι επίσης ελάχιστα μικρότερη στα 3,750 mAh, αλλά υποστηρίζεται κανονικά το Super Charge της εταιρείας για εντυπωσιακά ταχεία φόρτιση.

Το πιο ενδιαφέρον όμως από όλα είναι η τιμή πώλησης του Honor V10. Παραδοσιακά οι συσκευές της σειράς είναι οικονομικότερες από τις υπόλοιπες της Huawei, και εδώ η τιμή πώλησης είναι στα 410 δολάρια, τουλάχιστον στην Κίνα. Η διάθεση του στον υπόλοιπο κόσμο θα ξεκινήσει μετά την παρουσίαση του σε παγκόσμιο επίπεδο στις 5 Δεκεμβρίου, σε μια πιθανότατα λίγο υψηλότερη τιμή πώλησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights