Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα 4G+ Smartphones HUAWEI MATE 10 Pro και Lite στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα 4G+ Smartphones HUAWEI MATE 10 Pro και Lite στον ΓΕΡΜΑΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Η HUAWEI λανσάρει τη νέα σειρά Mate με τα προηγμένα μοντέλα Mate 10 Pro και Mate 10 Lite που έρχονται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin των ολοκαίνουργιων 4G+ Smartphones σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G+ δίκτυο της COSMOTE, διαθέσιμο ήδη στο 90% του πληθυσμού της χώρας, επιτρέπει στον χρήστη να σερφάρει με απίστευτες ταχύτητες, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία Mobile Internet.

  • Το HUAWEI Mate 10 Pro είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα LEICA 20MP και 12MP με διάφραγμα F1.6 για απίθανες φωτογραφίες. Στα highlights της συσκευής περιλαμβάνονται επίσης, η 6’’οθόνη OLED FullView με ανάλυση FHD+ και υποστήριξη HDR10 για απόλυτη εμπειρία θέασης και η μπαταρία 4000mAh για έως και 2 ημέρες χρήσης και υπερ-ταχεία φόρτιση.
  • Το δεύτερο μοντέλο της HUAWEI, Mate 10 Lite ξεχωρίζει για τη διπλή κύρια κάμερα 16MP και 2MP και τη διπλή selfie camera 13MP και 2MP με φλας, που διαθέτει. Επίσης, η 5.9” FullView οθόνη της συσκευής προσφέρει ανάλυση FHD+, ενώ η μπαταρία των 3340mAh εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία.

Τα νέα Smartphones της HUAWEI (Mate 10 Pro & Lite) είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr, σε γκρι και μαύρο χρώμα στα 799€ και 369€ αντίστοιχα[1] ή σε 36 άτοκες δόσεις[2] των 22,19€/μήνα και σε 24 άτοκες δόσεις των 15,38€, αντίστοιχα. Οι συσκευές διατίθενται φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μπορούν να συνδυαστούν με μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που θα τους σετάρουν το νέο τους Smartphone και θα το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

[1] Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει ΦΠΑ

[2] Αφορά αγορά της συσκευής ως σκέτη συσκευή και με εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights