Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HMD Global: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο της ως αντιπρόσωπος των κινητών Nokia

HMD Global: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο της ως αντιπρόσωπος των κινητών Nokia

απο John Leondaris

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η HMD Global, αντιπρόσωπος εταιρία των Nokia κινητών. Σε μόλις 12 μήνες, η εταιρεία έχει κάνει 12 μεγάλες ανακοινώσεις, συμπεριλαμβάνοντας το λανσάρισμα έντεκα νέων συσκευών, και παγκόσμιες συμφωνίες με ηγέτες της βιομηχανίας, όπως η ZEISS.

Η HMD Global έχει ήδη λανσάρει το νέο της προϊοντικό χαρτοφυλάκιο με έξι Nokia smartphones και πέντε feature phones σε περισσότερες από 80 αγορές και 170 χώρες, στήνοντας ιστοσελίδες σε 48 γλώσσες.

Η HMD Global είχε μια ιδιαίτερα δυναμική είσοδο στην αγορά, που χαρακτηρίστηκε από την επιστροφή του Nokia 3310 στο Mobile World Congress 2017 και το λανσάρισμα της πρώτης παγκόσμιας σειράς Nokia smartphones με Android. Το νέο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο κέρδισε πάνω από 20 βραβεία στην έκθεση και εξαντλήθηκε στις αγορές. Σήμερα, τα Nokia κινητά πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες, μέσω 45 τοπικών ιστοσελίδων σε 48 γλώσσες. Οι συσκευές είναι ήδη διαθέσιμες σε περισσότερες από 170 χώρες.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πρώτου έτους, η HMD Global έχει συνάψει σημαντικές στρατηγικές συμφωνίες με ηγέτες της βιομηχανίας, όπως η Nokia, η Google, η Foxconn και η ZEISS. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, η δέσμευση της εταιρείας σε αυτές τις εταιρικές σχέσεις είναι να προσδώσει νέες καινοτομικές λύσεις στους fans και να θέσει νέα πρότυπα για ό,τι μπορεί κανείς να περιμένει από ένα smartphone.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν το livestream του λανσαρίσματος του Nokia 3310, του Nokia 3, του Nokia 5 και του Nokia 6 στο MWC 2017. Διαδικτυακά, υπάρχουν πάνω από 200 εκατομμύρια προβολές βίντεο και 87 εκατομμύρια επισκέψεις στον ιστότοπο της εταιρίας κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Λαμβάνοντας υπόψη την ισχυρή βάση των 2,2 εκατομμυρίων followers στο Facebook, αποδεικνύεται οι οπαδοί έχουν φωνή και ενδιαφέρονται πολύ.

Προϊοντικές δεσμεύσεις και επιτεύγματα

Με μια ολοκληρωμένη και διαφοροποιημένη γκάμα προϊόντων που λανσαρίστηκε σε ένα χρόνο, η HMD Global έχει διατηρήσει τη δέσμευσή της να προσφέρει pure Android σε όλα τα smartphones της.

Η αντιπρόσωπος εταιρία των Nokia κινητών φέρνει και το Android Oreo στα προϊόντα της, ξεκινώντας από το Nokia 8.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights