ΟΚΤΑΒΙΤ: Στρατηγική συνεργασία με την Interworks

ΟΚΤΑΒΙΤ: Στρατηγική συνεργασία με την Interworks

Τη συνεργασία τους με στόχο την από κοινού προώθηση cloud υπηρεσιών, ανακοίνωσαν η Oktabit, που εξειδικεύεται στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές, και η Interworks, που αποτελεί κορυφαίο πάροχο cloud υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Με 25 χρόνια δημιουργικής παρουσίας, η Oktabit συνδέει επιτυχημένα τις καινοτόμες τεχνολογίες με την ελληνική αγορά μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Η επένδυση στον χώρο του cloud έχει σαν στόχο να διευρύνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η Oktabit με προϊόντα στον τομέα του Infrastructure as a Service (IaaS) και Software as a Service (SaaS).

Με τη σκέψη στην επόμενη μέρα, η Oktabit συνεργάστηκε με την Interworks, μια αμιγώς ελληνική και με διεθνή αναγνώριση εταιρία, που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο πεδίο των IT υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο και παρέχει, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας / colocation και cloud computing. Παράλληλα, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα data centers στην Ελλάδα, και προσφέρει ευρύ φάσμα υπηρεσιών cloud (IaaS/PaaS/SaaS, Hybrid cloud, Private cloud, Disaster Recovery , Business Continuity).

Επισκεπτόμενοι το Οktabit Cloud Marketplace οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις προστιθέμενης αξίας και να επεκτείνουν το πορτφόλιο τους με υπηρεσίες που ταιριάζουν σε όλα τα προφίλ των πελατών τους.

Το Οktabit Cloud Marketplace προσφέρει σταθερότητα και καλύπτει τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας servers και εφαρμογές. Η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να διαχειριστούν συνδρομές, κύκλους χρέωσης, δοκιμαστικές περιόδους, τιμολόγηση και πληρωμές μέσα από την βραβευμένη πλατφόρμα της Interworks, με ευέλικτες, αξιόπιστες και εύχρηστες διαδικασίες και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Το περιβάλλον εναρμονίζεται απόλυτα με τον νέο κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR και την υποχρέωση συμμόρφωσης μέχρι το τέλος Μαΐου. Η συνεργασία των δύο εταιριών θα ενισχυθεί με την δημιουργία σειράς εργαστηρίων (workshops) και ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) με στόχο την εκπαίδευση των μεταπωλητών του δικτύου στη νέα εποχή.

Σχετικά με την συνεργασία, ο εμπορικός διευθυντής της interworks.cloud, Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, δήλωσε σχετικά: “Το στοίχημα στην αγορά του cloud φαίνεται ότι το έχουμε ήδη κερδίσει. Η απόφασή μας να συνεργαστούμε στρατηγικά την Oktabit, θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν όλο και περισσότερες εταιρείες πληροφορικής να μεταπουλούν cloud υπηρεσίες και προϊόντα. Η εμπειρία μας και τα ανταγωνιστικά προϊόντα που προσφέρουμε εδώ και χρόνια στην αγορά, θα εξασφαλίσουν την επιτυχία μας”.

“Στοχεύουμε στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρονται στο δίκτυο των συνεργατών μας με περισσότερα καινοτόμα προϊόντα. Μέσω του Oktabit Cloud Marketplace ενισχύουμε τις σχέσεις των συνεργατών μας με τους πελάτες τους, παρέχοντάς τους την δυνατότητα επιχειρηματικής εξέλιξης, ανάπτυξης και την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρουν οι καινοτόμες cloud λύσεις που παρέχει η Interworks” δήλωσε από την πλευρά της η εμπορική διευθύντρια της Oktabit, Δέσποινα Φιλιππάτου.

Η Οktabit

Η ΟΚΤΑΒΙΤ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 με έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στη διάθεση επώνυμων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στους τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές.

Μέσα από ευέλικτες διαδικασίες, τεχνογνωσία, ψηφιοποιημένη πληροφορία και συνεχή βελτίωση στις προσφερόμενες υπηρεσίες, η εταιρία ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των συνεργατών της και αποτελεί σημείο αναφοράς ανάμεσα στις εταιρίες του χώρου.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.