Vodafone Smart V8 Review

Vodafone Smart V8 Review

Κάμερα

Το Smart V8 είναι εξοπλισμένο με κάμερα η οποία διαθέτει αισθητήρα 16 MP, καθώς επίσης και λειτουργίες αυτόματης εστίασης και HDR. Παράλληλα, θα επαναλάβουμε την ανάλυση της δευτερεύουσας, η οποία φτάνει τα 8 MP.

Επικεντρώνοντας στην απόδοση της βασικής, θα δηλώσουμε σχετικώς ικανοποιημένοι σε ότι αφορά το παραγόμενο αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της ημέρας. Το επίπεδο της απόδοσης των λεπτομερειών κινείται σε αποδεκτά επίπεδα, ενώ τα χρώματα αποδίδονται αρκετά «ζωηρά» και ευχάριστα στο μάτι.

Ωστόσο, ακόμα και με την χρήση HDR σε δύσκολες συνθήκες με έντονες χρωματικές διαφορές, το Smart V8 δεν καταφέρνει να αποτυπώσει σωστά συγκεκριμένα σημεία της φωτογραφίας.

Κατά την διάρκεια της νύχτας τώρα, όπως συνήθως συμβαίνει στα περισσότερα smartphones, η απεικόνιση των λεπτομερειών υστερεί και κάποιες φορές παρατηρείται «θαμπάδα» και «θόρυβος». Σε γενικές γραμμές όμως, εάν κρίνουμε το V8 βάσει της κατηγορίας τιμής του, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε ό,τι περιμένει κανείς από μια τέτοια συσκευή.

Από αυτή την παρουσίαση, εγκαινιάζουμε, για όσους ενδιαφέρονται, τις αναφορές μας στην λήψη πανοραμικών φωτογραφιών.

Το V8, όπως και πολλά άλλα μοντέλα διαθέτει τέτοια δυνατότητα και όσοι το επιθυμούν μπορούν να πειραματιστούν.

Τέλος, η εφαρμογή της κάμερας είναι εύχρηστη και λειτουργική, ενώ η δυνατότητα εγγραφής video φτάνει τα 1080p.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.