Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart V8 Review

Vodafone Smart V8 Review

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η 3.000 mAh χωρητικότητα της μπαταρίας του Vodafone Smart V8, είναι αρκετή ώστε να προσφέρει ικανοποιητικούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας. Συγκεκριμένα, ακόμα και με «βαριά» χρήση (κοινωνικά δίκτυα, IM apps, φωτογραφίες, κλήσεις, SMS κτλ), η συσκευή θα καταφέρει να βγάλει μία μέρα με σχετική άνεση πριν χρειαστεί να την επαναφορτίσετε. Παράλληλα, εάν είσαστε χρήστης που δεν… πολυασχολείται με το κινητό του, τότε οι παραπάνω χρόνοι προφανώς και θα βελτιωθούν σημαντικά, φτάνοντας τουλάχιστον τις δύο μέρες.

Όπως συνηθίζουμε να επισημαίνουμε, για όσους επιθυμούν το μέγιστο δυνατό όσον αφορά την αυτονομία της συσκευής τους, στις Ρυθμίσεις και συγκεκριμένα στην ενότητα «Διαχείριση Ενέργειας», υπάρχουν ορισμένες επιλογές που μας επιτρέπουν να την βελτιστοποιήσουμε.

Συμπέρασμα

Το Vodafone Smart V8 είναι μια αξιοπρεπής συσκευή, για όσους θέλουν μεγάλη οθόνη, αποδεκτές επιδόσεις, premium ποιότητα κατασκευής και δεν θέλουν να δαπανήσουν πάνω από 200-250 ευρώ. Θα καλύψει με αρκετή άνεση τις ανάγκες του μέσου χρήστη, αρκεί να «συμβιβαστεί» με το ότι το hardware – προφανώς – δεν είναι ό,τι ισχυρότερο υπάρχει και με την κάμερα η οποία χωρίς να απογοητεύει εν τούτοις δεν ενθουσιάζει.

Εάν θέλουμε να βάλουμε ένα πρόσημο, θα είναι σίγουρα θετικό, καθώς πρακτικά πρόκειται για μια «ευχάριστη» συσκευή σε επίπεδο καθημερινής χρήσης (φτάνει να συνηθίσει κανείς το lock key…). Είναι δεδομένο ότι θα προωθηθεί από τα καταστήματα της Vodafone, συνεπώς αρκετοί καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή μαζί του και θα βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι ότι προστίθεται ακόμα μια επιλογή στην μεσαία κατηγορία, κάτι που πάντοτε λειτουργεί εις όφελος του αγοραστή, που – στην τελική – πρέπει να είναι και το ζητούμενο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights