Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Files Go : Εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από τη Google

Files Go : Εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από τη Google

απο Kostas Gliatiotis

Αρκετό καιρό αφού είχε πλέον αφαιρέσει την εφαρμογή διαχείρισης αρχείων από το Stock Android, η Google δημιούργησε μια νέα εφαρμογή για όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 5.0 ή νεότερο.

Το Files Go όπως είναι η ονομασία του, έχει σχεδιαστεί να είναι απλό και εύκολο για τον μέσο χρήστη. Καλώς ή κακώς δεν παρουσιάζει τα περιεχόμενα της συσκευής στους αντίστοιχους φακέλους, αλλά σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους. Ο σχεδιασμός και η εμφάνιση της εφαρμογής εστιάζουν στην εύκολη χρήση και την διαχείριση των αρχείων χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, προκειμένου να μπορεί κάποιος να τα οργανώσει ανά είδος ή ανα κατηγορία και “περίπτωση”.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνει να “παρακολουθεί” τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, και να προτείνει λύσεις ώστε να αυξηθεί όταν μαζεύονται πολλά αρχεία που δεν είναι απαραίτητα. Στις διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνεται η διαγραφή της προσωρινής μνήμης των εφαρμογών, αλλά και πρόταση για την διαγραφή ολόκληρων εφαρμογών που έχουν να χρησιμοποιηθούν πάνω από ένα μήνα.

Φυσικά, το Files Go προσφέρει την δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων στο Cloud σε υπηρεσίες όπως το Google Drive και το Google Photos, όμως προς τιμήν της Google δεν προτείνει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες ενοχλητικά συχνά προκειμένου να τις προωθήσει. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play Store ήδη, για συσκευές με Android 5.0 ή νεότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights