Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Samsung κατασκευάζει 512 GB eUFS μνήμες για Smartphones

Η Samsung κατασκευάζει 512 GB eUFS μνήμες για Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Με την βασική χωρητικοτητα στις ακριβές συσκευές να είναι πλέον τουλάχιστον 64 GB και τις οικονομικότερες προτάσεις να έχουν συνήθως 32 GB αποθηκευτικού χώρου, ήταν θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους ολοκληρωμένα μνήμης μεγαλύτερα από 256 GB.

Η Samsung ανακοίνωσε λοιπόν ότι έχει ξεκινήσει την παραγωγή ολοκληρωμένων κυκλωμάτων μνήμης με χωρητικότητα 512 GB. Η κατασκευή τους γίνεται με 8 “επίπεδα” μνημών με χωρητικότητα 64 GB το καθένα, και το συνολικό μέγεθος διατηρείται ίδιο με αυτό των μνημών των 256 GB. Η απόδοση τώρα της μνήμης των 512 GB είναι εντυπωσιακή, αφού σε συνεχόμενη ανάγνωση φτάνει τα 860 MB/s ενώ η συνεχόμενη εγγραφή φτάνει το εντυπωσιακό νούμερο των 255 MB/s Σε πραγματικές συνθήκες τα νούμερα αυτά είναι προφανώς μικρότερα, όμως σε κάθε περίπτωση επιτρέπουν την κατασκευή Smartphones με ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα. Το μεγαλύτερο φυσικό μέγεθος σε σύγκριση με μια κάρτα μνήμης microSD επιτρέπει στις μνήμες των 512 GB να είναι σημαντικά πιο γρήγορες σε απόδοση σύμφωνα με τη Samsung.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συσκευή που να διαθέτει τόσο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, όμως με δεδομένο το ότι μόλις ξεκίνησε η παραγωγή τους, η χρήση σε Smartphones θα ξεκινήσει σταδιακά τους επόμενους μήνες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights