Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Xiaomi RedMi 5 και RedMi 5 Plus επίσημα

Xiaomi RedMi 5 και RedMi 5 Plus επίσημα

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μερικές διαρροές της εμφάνισης και των τεχνικών τους χαρακτηριστικών, η Xiaomi έκανε και επίσημη την ύπαρξη των RedMi 5 και RedMi 5 Plus. Οι δύο συσκευές έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, παρότι μοιράζονται την ίδια ονομασία.

Ξεκινώντας από το Redmi 5, η οθόνη έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών, με αναλογία 18:9, που την κάνει πιο “ψηλή” και διατηρεί τις διαστάσεις σε λογικά επίπεδα. Η ανάλυση της είνα HD+ απόλυτα ταιριαστή στην κατηγορία τιμής του Redmi 5. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο νέος Snapdragon 450 της Qualcomm σε δύο εκδόσεις. Η μια θα έχει 16 GB αποθηκευτικού χώρου και 2 GB μνήμης RAM, και η δεύτερη 32 GB και 3 GB RAM.  H κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 12 Mpixels και 5 Mpixels αυτή στην μπροστινή του όψη, ενώ θα έχουν και οι δύο LED Flash. Η μπαταρία τέλος είναι σίγουρα αποδεκτή, στα 3.300 mAh

Το Redmi 5 Plus τώρα, μοιράζεται την ίδια ονομασία και την ίδια εξωτερική εμφάνιση, με αρκετές όμως αλλαγές στα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η οθόνη έχει διαγώνιο 5.99 ιντσών, την ίδια 18:9 αναλογία, αλλά υψηλότερη FullHD+ ανάλυση 2160 x 1080 pixels. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο παλαιότερος αλλά ακόμα ισχυρότερος Snapdragon 625 της Qualcomm και θα συνδυάζεται με 3 ή 4 GB μνήμης RAM στις εκδόσεις με 32 και 64 GB αποθηκευτικού χώρου αντίστοιχα. Η κάμερα παραμένει η ίδια σε ανάλυση και εδώ και η μπαταρία έχει αυξημένη χωρητικότητα 4.000 mAh.

Οι δύο συσκευές θα έρθουν στην αγορά με το Android 7.1.2 Nougat και το MIUI 9.1.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights