Αρχικη ΦΗΜΕΣ Sony : Φωτογραφίες από 2 νέα Smartphones

Sony : Φωτογραφίες από 2 νέα Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Εκτός από τις πληροφορίες που θέλουν την Sony να παρουσιάζει και αυτή με τη σειρά της Smartphones με πολύ μικρό περιθώριο γύρω από την οθόνη, πλέον αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους και φωτογραφίες από τις νέες συσκευές της εταιρείας.

Αν οι φωτογραφίες αποδειχθούν πραγματικές, απεικονίζουν δύο διαφορετικά μοντέλα της Sony, που και τα δύο έχουν ελάχιστο περιθώριο γύρω από την οθόνη τους και σχετικά “ενδιαφέρον” συνολικό σχεδιασμό. Το πρώτο από τα 2 Smartphones έχει πιο έντονες καμπύλες στις τέσσερις γωνίες του ενώ το δεύτερο είναι πιο … τετράγωνο. Η σημαντικότερη όμως λεπτομέρεια αφορά το πίσω μέρος των 2 Smartphones που δείχνει το καθένα τους να έχει διπλή κάμερα. Η τοποθέτηση τους είναι διαφορετική στο κάθε ένα, ενώ ταυτόχρονα το ένα δείχνει να είναι κατασκευασμένο από γυαλί, ενώ το άλλο χρησιμοποιεί πιθανότατα κάποιο “ματ” υλικό στην κατασκευή του.

Τέλος, τουλάχιστον το ένα από τα δύο Sony δείχνει να έχει πλέον τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής και όχι στο πλήκτρο ενεργοποίησης όπως μέχρι σήμερα. Με δεδομένο το ότι η Sony κάθε περίπου 6 μήνες αντικαθιστά τις συσκευές της με νεότερες, μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουμε έτσι και αλλιώς περισσότερες πληροφορίες και διαρροές, κάτι που σημαίνει ότι σε επόμενες φωτογραφίες θα επιβεβαιωθεί ή όχι ο σχεδιασμός των δύο αυτών συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights