Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N8 Review

Vodafone Smart N8 Review

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Η βασική κάμερα του N8 διαθέτει αισθητήρα της τάξεως των 13 MP καθώς επίσης και λειτουργίες όπως αυτόματη εστίαση, HDR, πανόραμα κτλ, ενώ η δυνατότητα καταγραφής video φτάνει την ανάλυση HD. Παράλληλα, θα επαναλάβουμε την ανάλυση της εμπρόσθιας, η οποία ανέρχεται στα 5 MP.

Για τα δεδομένα της κατηγορίας του, μπορούμε να πούμε ότι το N8 θα ικανοποιήσει τον χρήστη κατά την διάρκεια της μέρας, καθώς οι φωτογραφίες έχουν αρκετά ζωηρά χρώματα και αποδεκτό επίπεδο λεπτομέρειας.

Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, όσο το φως λιγοστεύει οι επιδόσεις είναι σαφώς υποδεέστερες με αρκετή «θαμπάδα» και «θόρυβο», ενώ η εστίαση απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Παρόλαυτά, η γνώμη μας είναι ότι εφόσον μιλάμε για μια οικονομική συσκευή το να είχαμε μεγαλύτερες απαιτήσεις θα ήταν… άδικο εκ μέρους μας.

Συνεχίζοντας τις αναφορές μας στην λήψη πανοραμικών φωτογραφιών που ξεκινήσαμε με το review του V8, θα ενθαρρύνουμε όσους ενδιαφέρονται να πειραματιστούν και με το Ν8, καθώς ανάλογα με το τοπίο το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Κλείνοντας, η εφαρμογή της κάμερας είναι αρκετά εύχρηστη και λειτουργική χωρίς ιδιαίτερες σύνθετες ρυθμίσεις που θα… δυσκολέψουν τον μη απαιτητικό χρήστη στον οποίο έτσι και αλλιώς απευθύνεται η συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights