Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vodafone Smart N8 Review

Vodafone Smart N8 Review

απο Kostas Gliatiotis

 Επεξεργαστής – Μνήμη

Για το Smart N8 η Vodafone έχει επιλέξει έναν οικονομικό σε κόστος επεξεργαστή της Mediatek, τον MT6735. Συνολικά υπάρχουν 4 πυρήνες Α-53 χρονισμένοι στο 1.25 GHz ενώ συνδυάζονται με… 1.5 GB μνήμης RAM. Προφανώς, το Smart N8 είναι σχεδιασμένο να καλύπτει τις βασικές ανάγκες του μέσου χρήστη, που γνωρίζει ότι αγοράζει ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα.

Οι εφαρμογές σχεδόν στο σύνολο τους, ξεκινούν και τρέχουν με μια απλά μικρή καθυστέρηση, ενώ συνήθως δεν υπάρχουν κολλήματα και ενοχλητικό Lag. Παρόλα αυτά, ο χρήστης του Smart N8 θα πρέπει να περιορίζει τις εφαρμογές που τρέχουν ταυτόχρονα, προκειμένου να μπορεί να κάνει τη δουλειά του χωρίς προβλήματα.

Για Social Media εφαρμογές πλέον, σε αυτή την κατηγορία τιμής θα πρέπει κάποιος να επιλέξει τις Lite εκδόσεις του Facebook και του Messenger π.χ. για απροβλημάτιστη χρήση.

Για την 720p οθόνη του Smart N8, η Mali T720 κάρτα γραφικών του MT6735 έχει τουλάχιστον αποδεκτή ισχύ για παραγωγή γραφικών. Ισχύουν και εδώ οι ίδιοι περιορισμοί όπως και με τις εφαρμογές, και ο χρήστης δεν θα πρέπει να ζητάει από το Smartphone κάτι περισσότερο από αυτό που πρέπει σε αυτό το κόστος, όμως για απλά παιχνίδια και για το γραφικό περιβάλλον του Stock Android, η κάρτα γραφικών είναι ικανοποιητική.

Η μια και μοναδική έκδοση του Smart N8 έρχεται με 16 GB ονομαστικού χώρου, από τα οποία περιέργως είναι διαθέσιμα μόλις 9,9 GB. Η υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD μπορεί να επεκτείνει αυτό το χώρο για όσους θέλουν να ακούν μουσική ή να χρησιμοποιούν… έντονα την κάμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights