Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone X Review : Μοναδικό, σε δυνατότητες αλλά και κόστος

Apple iPhone X Review : Μοναδικό, σε δυνατότητες αλλά και κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερα

Το iPhone X είναι η πρώτη συσκευή της Apple που έρχεται με Optical Image Stabilization και στις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Λόγω της τιμής του ίδιου του iPhone X, αλλά και την αναγκαιότητα να διαφέρει η κάμερα του από αυτή του iPhone 8 Plus πρόκειται μάλλον για κάτι δεδομένο.

Η ανάλυση είναι ίδια στα 12 Mpixels και για τις δύο, και αυτό που αλλάζει είναι ο φακός μπροστά από την κάθε μια. Στην περίπτωση της δεύτερης, έχει διαφορετικό μέγεθος ο φακός προκειμένου να «βλέπει» πιο κοντά και να εκτελεί χρέη οπτικού… ζουμ. Το διάφραγμα για την βασική κάμερα διατηρείται σταθερό στο f/1.8 όπως και στα δύο iPhone 8, όμως η δεύτερη κάμερα έχει ελάχιστα πιο φωτεινό από αυτό του iPhone 8 Plus στο f/2.4

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει η «βασική» κάμερα του iPhone X είναι απλά εντυπωσιακές για Smartphone σε κάθε είδους μέτρο σύγκρισης. Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο και που έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με το παρελθόν είναι το χρωματικό εύρος που αποτυπώνεται σε κάθε μια. Χωρίς να φτάνει σε σημείο υπερβολής, το iPhone X βγάζει πιο «ζωντανές» και έντονες φωτογραφίες από τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας, χωρίς να υπολογίζουμε εδώ την προβολή τους στην επίσης ζωντανή οθόνη του.

Η δεύτερη κάμερα με τον τηλεφακό είναι προφανώς χρήσιμη προκειμένου ο χρήστης να «φέρει πιο κοντά» το αντικείμενο της φωτογραφίας. Η ποιότητα τους τώρα, παραμένει πρακτικά η ίδια με αυτή της βασικής κάμερας, σε συνθήκες καλού φωτισμού. Το Optical Image Stabilization βοηθάει σημαντικά στο να διατηρείται σταθερό το πλάνο κατά την λήψη, κάτι συνήθως δύσκολο στη χρήση ενός τηλεφακού.

Για τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η Apple έχει εδώ και χρόνια πετύχει μια πολύ καλή ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα των φωτογραφιών και της λεπτομέρειας που περιέχουν. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το ότι το iPhone X καταφέρνει να χρησιμοποιήσει τις δυνατοτητες της κάμερας του προκειμένου να «πετύχει» ακριβώς το φωτισμό που βλέπει και ο χρήστης του, και να μην βγάλει υπερβολικά φωτισμένες φωτογραφίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights