Αρχικη ΦΗΜΕΣ Το Galaxy A8 2018 εμφανίζεται σε βιντεο

Το Galaxy A8 2018 εμφανίζεται σε βιντεο

απο Kostas Gliatiotis

Όπως συνηθίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό για τις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας της Samsung σε σύγκριση με τις πιο ακριβές, οι διαρροές για τα επόμενα μέλη της σειράς Galaxy A 2018 συνεχίζονται “ακάθεκτες”.

Η νεότερη από αυτές δείχνει το Galaxy A8 2018 σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, και αποκαλύπτει ουσιαστικά όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=122&v=n-JITwMpJto

 

Αρχικά, επιβεβαιώνεται η ύπαρξη οθόνης 18:9 που αναμενόμενα είναι τεχνολογίας AMOLED, ενώ προφανώς είναι και κυρτή στις γωνίες της, κάτι που δείχνει ότι η Samsung σκοπεύει να χρησιμοποιήσει οθόνες αυτού του είδους σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές της. Η ανάλυση θα παραμένει κοντά στο FullHD και πιο συγκεκριμένα στα 2220 x 1080 pixels προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά στο μεγαλύτερο ύψος.

Τα χαρακτηριστικά που έχουν όμως ενδιαφέρον, είναι οι δύο κάμερες στην μπροστινή όψη του Galaxy A8 2018. Σύμφωνα με το βίντεο, αυτές θα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Η βασική θα έχει ανάλυση 16 Mpixels και η δεύτερη θα περιορίζεται σε μόλις 8 Mpixels και πιθανότατα θα λειτουργεί “Επικουρικά” στην βασική. Το διάφραγμα είναι αρκετά “φωτεινό” με f/1.9 και για τις δύο.

Η πίσω κάμερα τώρα, παραμένει παραδόξως μια, με ανάλυση 16 Mpixels και εδώ, φωτεινότερο f/1.7 διάφραγμα όμως. Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να επαναφέρει το Optical Image Stabilization, ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε στην έκδοση του 2016 και απουσιάζε αδικαιολόγητα στην έκδοση του 2017. Κάτω από την πίσω κάμερα, η Samsung έχει τοποθετήσει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων, σε μια θέση πολύ πιο βολική σε σύγκριση με τα Galaxy S8 και Galaxy Note 8.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3.500 mAh τουλάχιστον στο Galaxy A8 2018, κάτι που σημαίνει ότι τα αμέσως μικρότερα Galaxy A5 2018 και Α3 θα έχουν πιθανότατα μικρότερη μπαταρία.

Το συγκεκριμένο βίντεο, δείχνει σαν κωδικό μοντέλου το SM-A730F, που κανονικά αντιστοιχεί στο Galaxy A7 2018, μένει όμως να δούμε αν η εταιρεία δεν θα έχει πλέον κωδική ονομασία που να αντιστοιχεί με την εμπορική ονομασία της συσκευής ή αν απλά αυτός που έχει την συσκευή στα χέρια του δεν έχει “σωστή” πληροφόρηση για την ονομασία της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights