Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Playstation μας βγάζει… μπλε γλώσσα!

Το Playstation μας βγάζει… μπλε γλώσσα!

απο John Leondaris

Μετά και από την τελευταία ενημέρωση λογισμικού του PlayStation στην έκδοση 5.00, το παιχνίδι παίζεται πλέον και στα ελληνικά.

Η κορυφαία gaming πλατφόρμα, ανταποκρινόμενη στα πολλαπλά αιτήματα των φίλων της, είναι αυτή τη στιγμή η μόνη κονσόλα στην αγορά που διαθέτει ελληνικό μενού.

Παράλληλα, το PlayStation συνεχίζει να προσφέρει στους Έλληνες χρήστες περισσότερο ελληνικό περιεχόμενο μέσα από τον εξελληνισμό πολύ σημαντικών τίτλων. Μετά το Uncharted: Αναζητώντας τον Χαμένο Θρύλο, το Gran Turismo Sport σειρά παίρνει το θρυλικό God of War, το οποίο αναμένεται νωρίς το 2018, επίσης πλήρως εξελληνισμένο με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους. Τη συλλογή αυτών των αγαπημένων first-party τίτλων στη γλώσσα σου, θα έρθει να συμπληρώσει μέσα στο 2018 η πολυαναμενόμενη σειρά social τίτλων PlayLink.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights