Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Dell EMC Networking: Επελέγη για το έργο μετασχηματισμού IT της Eurofiber DCspine

Dell EMC Networking: Επελέγη για το έργο μετασχηματισμού IT της Eurofiber DCspine

απο John Leondaris

Η Dell EMC Networking βοηθά την Eurofiber στο έργο της διασύνδεσης μεταξύ των data centers, καθώς οι πελάτες μετασχηματίζουν τα συστήματα ΙΤ, χρησιμοποιώντας λειτουργίες επικεντρωμένες στο cloud.

Ο όμιλος Eurofiber Group ιδρύθηκε το 2000 με στόχο τη δημιουργία μιας έξυπνης υποδομής με πρόβλεψη για τις μελλοντικές ανάγκες και επεκτείνεται έκτοτε. Στην παρούσα φάση, δικτύωση μήκους 30.000 περίπου χιλιομέτρων με καλωδίωση οπτικών ινών και ασφαλών data centers καλύπτει την Ολλανδία και το Βέλγιο και φτάνει μέχρι τη Γερμανία.

Βασιζόμενη στα Dell EMC Networking Z9100-ON open switches που τρέχουν Cumulus Linux, η Eurofiber DCspine παρέχει μια πλήρως αυτοματοποιημένη κλιμακούμενη και υψηλής χωρητικότητας πλατφόρμα διασύνδεσης data centers, η οποία στηρίζεται στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα software defined δίκτυα. Η DCspine βοηθά τους πελάτες να συνδεθούν με τις υπηρεσίες cloud, on demand.

Οι αναδυόμενες υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, δημιουργούν ένα νέο τεχνολογικό οικοσύστημα διασυνδεδεμένων data centers, δικτύων και παρόχων υπηρεσιών, οι οποίοι προσφέρουν νέες προσεγγίσεις, βοηθώντας τους πελάτες να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες του cloud. Με γνώμονα αυτή την εξέλιξη στον τομέα της αρχιτεκτονικής συστημάτων, η διασύνδεση μεταξύ των data centers πρέπει να είναι ταχύτερη, περισσότερο κλιμακούμενη, ευκίνητη και ευέλικτη, απ’ ότι είναι οι παρούσες προσφορές.

“Αναπτύξαμε την DCspine με στόχο την αξιοποίηση της ανάγκης ευέλικτης συνδεσιμότητας των data centers που απαιτούνται για τις υπηρεσίες cloud” ανέφερε σχετικά ο Bart Oskam, CTO του Eurofiber Group. “Η Dell EMC επιτρέπει στην πλατφόρμα DCspine να αξιοποιήσει πλήρως τα πλεονεκτήματα της software-defined δικτύωσης, οικοδομώντας έτσι μια πλατφόρμα διασύνδεσης με δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης”.

“Η Eurofiber καινοτομεί με την πρωτοβουλία DCspine, δημιουργώντας ένα ψηφιακό σημείο συνάντησης για τους εταιρικούς πελάτες και τους πόρους του cloud, μέσω μιας νέας, καινοτομικής υπηρεσίας on-demand” σχολίασε από την πλευρά του ο Tom Burns, senior vice president της Dell EMC Networking, Enterprise Infrastructure & Service Provider Solutions. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Eurofiber, παρέχοντας υποδομές Open Networking για την πρωτοβουλία DCspine και πραγματοποιώντας αυτό το όραμα για μετασχηματισμό”.

Η DCspine διευκολύνει τη διασύνδεση μεταξύ data centers, σαν αυτά να βρίσκονταν στην ίδια τοποθεσία. Προσφέρει online υπηρεσίες για παρόχους υπηρεσιών enterprise και cloud που λειτουργούν από τα data centers.

H DCspine είναι διαθέσιμη σε βάση 24/7 μέσω της δικτυακής της πύλης, με την ευελιξία να τροποποιεί ή να διαγράφει υπηρεσίες οποιαδήποτε στιγμή.

Τα χαρακτηριστικά της DCspine περιλαμβάνουν τα εξής:

– Υψηλή χωρητικότητα μέχρι 100G ανά σύνδεση
– Ευέλικτοι όροι συμβολαίου
– Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για περισσότερα από 30 data centers στην Ολλανδία
– Οι πάροχοι cloud είναι διαθέσιμοι για σύνδεση σε προ-ρυθμισμένες πύλες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights